Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

due + with c16-my rox

<< < (29/48) > >>

domagoy 46:

--- Citat: doritos - 03 Kolovoz, 2011, 22:13:03 ---kak si ti lud stari moj!

federima stelas na kolko okretaja da ti skut krene!!!

To ti je sasvim ok kaj ti krece sa 8soma, to je jebeno jer imas due+ i c16.

a kasnije kaj ti okretaji padaju nije do kvacila nego do prenosa...

--- Kraj citata ---

sve sam federe probao i sa svakim isto,bolji je onaj rms kvačilo 5 puta od ovoga

do prijenosa?'na sta točno mislis...sad je hebo vario,imm i multivat,top-ov remen,rolice 3.3 il su 3.4 tako nesto

doritos:
ne kuzim kak je tebi rms kvacilo bolje od delte na takvom set upu?? ti si fenomen ... :laughing7:

probaj sa multivarom i 3.5 rolice za pocetak...jesi sve poslozio kako treba u prenosu?? vec sam zab kak idu one podloske iza varia i prije ventilatora( remenice)

domagoy 46:
ma lud sam vise s ovim najradije bi sve zapalija

pa kako valja delt...kad izgleda dost dobro,dobre pakne,i nikako ne hvata za zvono,a zvono je rms 107mm..pakne hvataju samo malo,i to nemoze funkcionirati tako

najradije bi uzeo drugo kvačilo,nezz koje nit ista

da bar ima netko tko bi nekkao dosao ovamo ja platim sve i da mi ovo usteluje jer stvarno nemam zivaca za ovo,nit znanja

doritos:

--- Citat: domagoy 46 - 03 Kolovoz, 2011, 22:33:54 ---ma lud sam vise s ovim najradije bi sve zapalija

pa kako valja delt...kad izgleda dost dobro,dobre pakne,i nikako ne hvata za zvono,a zvono je rms 107mm..pakne hvataju samo malo,i to nemoze funkcionirati tako

najradije bi uzeo drugo kvačilo,nezz koje nit ista

da bar ima netko tko bi nekkao dosao ovamo ja platim sve i da mi ovo usteluje jer stvarno nemam zivaca za ovo,nit znanja

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

kuzim te ja...

recimo ja sam nedavno probao sa deltom onaj rms wingbel zvono i odlicno radi, hvata mi punim lamelama.

deltu mos stelat i sa natezanjem federa u opusteni i nategnuti polozaj.

jbg, treba se jebati s time i najgore je kad ne znas i lud si vise.

da si blize, dopeljao bi kod mene i sve poslozitli. :icon_thumright:

domagoy 46:

--- Citat: doritos - 03 Kolovoz, 2011, 22:36:25 --- :icon_biggrin:

kuzim te ja...

recimo ja sam nedavno probao sa deltom onaj rms wingbel zvono i odlicno radi, hvata mi punim lamelama.

deltu mos stelat i sa natezanjem federa u opusteni i nategnuti polozaj.

jbg, treba se jebati s time i najgore je kad ne znas i lud si vise.

da si blize, dopeljao bi kod mene i sve poslozitli. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

aj ti dođi vamo nije ti daleko iz zagreba do u vrgorac..heh..dođeš s autobusom ja sve platim i gotovo :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju