Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemi sa Aerox-om
Punisher:
--- Citat: speed - 20 Travanj, 2007, 18:19:20 ---Pa normalno je da skut teze upali nakon stajanja,meni je isto stajal 10 dana,dok sam bio na moru i palio sam ga cijelo popodne,od 1 do 8,a preko zime sam ga vozio barem svaki drugi dan jer prakticki nije bilo zime i nisam imao problema,ako se vec ne vozis upali ga da dela na leru 2-3 min svaki drugi dan i sve bi ti trebalo bit u redu
--- Kraj citata ---
To definitivno, ali ne smije svjećica od stajanja 'otići', tj da se mora mijenjati...
Sugar:
ma mogo ju je on samo ocistit i to bi bilo to
meni se dosta puta desilo da sam samo nesto rastavio i sastavio i radilo je,a prije nije,to je tak...od stajanja
vuk:
meni upali od prve nakon kraće stanke al neće da krene. ja dam gas a on trokira, moram ga spustit niz brdo da krene. tek kad se ugrije onda ide
C.L.:
Evo ja danas nakon što mi ga je "napravio",upalim skut i pustim ga da radi 2min,nakon kojih se on ugasi i sad ga ponovo nemogu uopće upalit :angry7:
U ponedijeljak mi ide u Crikvenicu kod bratića,pa će mo vidit oće li šta uspijet napravit,ali sad mi stvarno već polako ide nak**ra* to zajebavanje-kupim nov skut,dam za njega popriličnu svotu i onda mi to radi :angry7:......razmišljam o prodaji.
vuk:
to se i meni događalo, treba vjerovatno podesit ler gas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju