Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemi sa Aerox-om
C.L.:
--- Citat: Punisher - 22 Ožujak, 2007, 09:57:27 ---Jeftin remen onda... jel znaš koji-čiji je ?? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Mene pitaš ili? :icon_scratch:
Punisher:
--- Citat: C.L. - 22 Ožujak, 2007, 12:53:28 ---
--- Citat: Punisher - 22 Ožujak, 2007, 09:57:27 ---Jeftin remen onda... jel znaš koji-čiji je ?? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da :laughing11: :laughing3: :laughing6:
C.L.:
--- Citat: Punisher - 22 Ožujak, 2007, 12:59:55 ---
--- Citat: C.L. - 22 Ožujak, 2007, 12:53:28 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da :laughing11: :laughing3: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Ja sam za svoj remen(original) dao 120kn ili maslim da je i više,nemogu ti točno reć.
A ovaj yamaha man mi je rekao u pm da je za remen dao 70kn što se i meni čini malo.
C.L.:
Evo mene sa novim problemom :angry7:
Danas dok sam se vozio sa skutom neprestano me j#bo neki zvuk.Stao sam da vidim što je i malo okrenem kotač i vidim da mi nešto struže po diskovima(bar mislim da je po njima),pipnem diskove,a oni su vrući za popizdit(neznam jeli to normalno ili ne).
E sad jel tu problem u paknama koje stružu po disku ili.....?
E i da napomenem da se kotač jako teško vrti dok to struže.
Punisher:
--- Citat: C.L. - 01 Travanj, 2007, 15:53:34 ---Evo mene sa novim problemom :angry7:
Danas dok sam se vozio sa skutom neprestano me j#bo neki zvuk.Stao sam da vidim što je i malo okrenem kotač i vidim da mi nešto struže po diskovima(bar mislim da je po njima),pipnem diskove,a oni su vrući za popizdit(neznam jeli to normalno ili ne).
E sad jel tu problem u paknama koje stružu po disku ili.....?
E i da napomenem da se kotač jako teško vrti dok to struže.
--- Kraj citata ---
Inače je normalno da se disk 'papreno' zagrij dok se koči....
Sad za ovo struganje nisam siguran... jesi mijenjao nedavno pakne ili što da nisu sjele još kako treba ili...??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju