eto nakon 8 mjeseci zavrsio sam svoj projekt...ulozeno je puno para,volje i truda!
kemijanja je bilo i previse,ali eto zavrseno je i to...
eto ne da mi se vise pisati,sve ce te vidjeti,slike govore vise od riječi..
zatim prerada blokova:
samo dio dijelova,jos je toga falilo na slikama:
uglavljen killer ispod prednje maske i prorezana maska:
stigla bgm evolution radilica i metrakit:
boost portovi i ispuh na metrakitu prije poliranja...sliku nakon poliranja nemam...
roost sprint:
polagano sklapanje makine:
slike sa danasnjeg ganjanja:
odaziv sa prerađenim airboxom:
smjesu sam dobio savrsenu u svim rezimima gasa a to je najbitnije na ovom setupu,ostaje jos prijenos nastelati.trebaju lakse rolice negdje 3.0 i crveni mhr centralni.
to sam narucio pa cekam da dode i to ce onda biti to...javlja se problem sa minarelli polutkom,u pocetku se skut razvrti i onda odjednom padnu okretaji..to ce se rjesiti na kraju sezone sa overrange prijenosom
sad mi je prvi cilj uzeti malossi deltu jer ovo rms racing kvacilo ne moze izdrzati,razj#bo sam sve pakne
i za kraj SETUP:
skuter :TGB 303R powered by minarelli LC
auspuh :Roost sprint
termo grupa :Metrakit sp2+poliran ispuh
radilica : Bgm evolution+mhr iglicasti+skf i koyo c4 lezajevi+corteco viton semerinzi
variomat :Polini speed control
zvono :stage 6 team racing bell
kvacilo :Rms racing ali ide Malossi delta uskoro
karburator :Dellorto phbg bd 21(gl dizna 90,w16 igla spustena do kraja,saraf zraka odvrnut za krug)
svjecica :NGK B10EG
dizna :90
filter zraka :Malossi red sponge+prerađeni airbox
rolice :3.0 gr
federi kvačila :crni MHR
centralni feder :malossi MHR crveni+torison controller
getriba :serijska LC
polutke :serijske
remen :Malossi kevlar
ostalo :kompletno preradeni blokovi i usis,elek. vodena pumpa BOSCH spojena na prekidač,pomaknuto paljenje za 3 stupnja,izvađen anlaser,MHR ventilator variomata,stage6 mjerac temp,distancer amortizera IGM i jos dosta toga...
planovi za iducu sezonu:kompletan overrange prijenos i MHR usis
i da ovaj skuter se ne drzi pod staklenim zvonom,nego uredno prelazi svaki dan ture od 50 kilometara
toliko od mene ČAO,PUSA,BOK do nagodinu