što se tiče izbora, gilera je bolji izbor jer je talijan a aprilia sportcity je kinez.. al on ti je ponudio ono na čem ima veću zaradu naravno..
zanimljivo da si to spomenia..
samo da napišem nešta vezano za to u kratkim crticama..!?
prilikom kupovine skutera nisam bio ograničen nekim niskim budžetom što znači i gileru sam moga vrlo lako kupiti i prilikom same te kupnje ja osobno sam zna da se ta aprilia proizvodi u piaggo pogonima u kini ali..
ja naravno čovika odman pitam,kako to aprilia u kini a gilera ostala u italiji..??
naravno pričam o o procesu proizvodnje !?
stariji lik koji je proda na tone skutera za ovo područje kaže ovo,ne obaziri se na porijeklo proizvodnje jer i ti kinezi imaju mjerila po kojima rade talijane,znači neka kvaliteta plastike na motoru i motora je naprosto ista ali kad se uzme cijena tada za azijsko tržište i EU tržište tu se stvara ta razlika u cijeni za koje ljudi obično misle koliko para toliko muzike !!
kaže,gilera ne vridi tu razliku šolda između nje i aprilije po ničemu,opet napominjem da sam ima love i za jedan i drugi skuter ali iskreno kad sam sve to odvaga i ova aprilia mi je 2 lipša bila