Tehnički kutak > Tuning skutera

kako pojačati sport city !?

<< < (9/10) > >>

RAY:

--- Citat: ivanm - 22 Lipanj, 2011, 16:10:03 ---ne ide, nema šanse sa serijskim spuhom... vodeno hlađenje ide al zračnjak ne... meni je pežo serijala zračnjak išo 75 i zip 2t zračnjak isto 75...

--- Kraj citata ---

ajme prika ajmo reći da sam ja čudan,sinoć ga spusta od visoke prema trsteniki i ide bez problema,spliće znaju di je ta cesta i kolika je nizbrdica,ja svakako ne govorim da toliko ide uzbrdo,da bar  :icon_biggrin:
pravac bez problema 75  :icon_biggrin:

ApriliaMaster:
moj sad 77 potegne  ::)

ivanm:
75 km/h, koji km gore dole..

maminjo:
kako svima vama te serijale idu ko lude :laughing7: :laughing7:.....po tome svi mi koji imamo tunirane skutere svi bi trebali ići prek 100km/h.....
ja kad se sjednem na skut od frenda koji ima isto sportcity ali samo rezo spuh...kod sam sjeo na traktor.....toliko o tome kak serijale idu, daje malo oladite :nono:

ApriliaMaster:

--- Citat: maminjo - 22 Lipanj, 2011, 16:49:18 ---kako svima vama te serijale idu ko lude :laughing7: :laughing7:.....po tome svi mi koji imamo tunirane skutere svi bi trebali ići prek 100km/h.....
ja kad se sjednem na skut od frenda koji ima isto sportcity ali samo rezo spuh...kod sam sjeo na traktor.....toliko o tome kak serijale idu, daje malo oladite :nono:

--- Kraj citata ---

pa moj nije serijala  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju