Tehnički kutak > Tuning skutera
kako pojačati sport city !?
RAY:
e sad će odman pola mudrijaša sa foruma reći pogledaj temu ispod ali :icon_biggrin:
tio bi čisto malo pojačati svoju apriliu,znači nikakav radikalni kit jer da mi nešta radikalno triba kupova bi jaču mašinu a ovaj ispod se minja koliko čitam radikalno :icon_biggrin:
znači nešta decentno,do nekih 70 km/h !?
volio bi da možete biti određeni i precizni,hvala :help:
bigfan:
Najjeftiniji tuning koji mozes napravit a da ti bude bolje je stavit neki spuh(Gianelli,leo zx,leo tt) imas dosta na biranju,obavezno rolice sad nek se javi netko tko zna koje su gramaze najbolje,veu diznu u karb,redsponge i to ti je najjeftinije a najmanje radikalno :laughing6:
IceMan:
stavi neki rezonantni auspuh tipa Leo Vince ZX,ZX-R,TT, Gianelli Reverse,Extra, ili stavi Yasuni R on ti je najjači ali i najskuplji od svih...uz navedene auspuhe stavi rolice 4.7-5.0 grama i određene federe kvačila i naravno veća dizna i poštelati karburator :icon_thumright:
RAY:
--- Citat: IceMan - 20 Lipanj, 2011, 16:14:42 ---stavi neki rezonantni auspuh tipa Leo Vince ZX,ZX-R,TT, Gianelli Reverse,Extra, ili stavi Yasuni R on ti je najjači ali i najskuplji od svih...uz navedene auspuhe stavi rolice 4.7-5.0 grama i određene federe kvačila i naravno veća dizna i poštelati karburator :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
evo baš ovo sam tio pročitati,jasno i čitko,hvala prika :icon_biggrin:
e sad ti auspuh tipa yasuni R,di se može nabaviti i po kojoj cijeni?
daje li sam on neke dodatne ks ili se triba štelati uz rolice i karburator pa je to ipak to ??
bigfan:
Od kud si ???
ako mijenjas s serijskog na reznonatni auspuh automatski moras mijenjati rolice i stelati karb. jer ti nece biti dobro,preporuke da si uzmes Yasuni :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju