Tehnički kutak > Tuning skutera

kako pojačati sport city !?

<< < (8/10) > >>

wonderkid:

--- Citat: ApriliaMaster - 22 Lipanj, 2011, 14:21:55 ---sta karb trebam stelat ?

--- Kraj citata ---
i karb i prijenos ako nije dobro postelan a vjerojatno nije

ivanm:
ma nema šanse da dođe do 80, to je zračnjak od 110 kg... vodenjak SR-ka ide bez blokada 80, kakvi zračnjak, daj ::)

maminjo:

--- Citat: ivanm - 22 Lipanj, 2011, 15:25:42 ---ma nema šanse da dođe do 80, to je zračnjak od 110 kg... vodenjak SR-ka ide bez blokada 80, kakvi zračnjak, daj ::)

--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:

serijski sportcity nema teoretske šanse da ide 80...čak ni nizbrdo....isprobo ja sve metode...

sa spuhom i to ok spuhom reversom je išo 75 max...ide on 80 po satu, a sat od sportcitya laže skoro 7-8km......

znači vrlo kratko:  sportcity da ti ide stvarnih 80..to zaboravi bez kita..ma kakav god spuh stavio i kako god poštelo karb.....
to je AC mašina koja sa serijskim cilindrom jednostavno ne može ići toliko

RAY:

--- Citat: ApriliaMaster - 22 Lipanj, 2011, 14:17:56 ---Moj bez blokade nije isao do 80, zapravo nejde ni sad s rrom rolicama federima -,-

--- Kraj citata ---

čovik mi sinoć skinia blokade i viče ajde baci đir,ja bacim i iša je do 70 km/h,on nakon toga još malo prčka po karburatoru i on sam govori e sad će ti ići do 80 km/h,ja sidnem i ide e sad ko je ovde lud ja neman pojma  :icon_biggrin:
btw.znam brojati do 80 da nebi bilo doskočica toga tipa  :toothy9:

--- Citat: ivanm - 22 Lipanj, 2011, 15:25:42 ---ma nema šanse da dođe do 80, to je zračnjak od 110 kg... vodenjak SR-ka ide bez blokada 80, kakvi zračnjak, daj ::)

--- Kraj citata ---

ok.nije bilo 80 nego je bilo 78,25 da budem precizniji.

ivanm:
ne ide, nema šanse sa serijskim spuhom... vodeno hlađenje ide al zračnjak ne... meni je pežo serijala zračnjak išo 75 i zip 2t zračnjak isto 75...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju