Tehnički kutak > Tuning skutera

kako pojačati sport city !?

<< < (4/10) > >>

RAY:
evo ljudi samo da javim da danas ide blokada doli i reka mi je meštar staviti te rolice od 4.7 i malo naštelati karburator jer po nekom njegovom iskustvu to bi triba već tada biti zvrk,jer ona kaže aprilia je da se vozi a ne da se guši  :icon_biggrin:
hvala svima još jednom na savjetima i javim vam prve dojmove  :headbang:

IceMan:
nema potrebe stavljati rolice od 4.7 grama ako je full serijala..samo skini blokade i probaj ga vozit...ako ti je slab onda stavljaj rezonantni auspuh rolice 4.7 grama itd.

Iwo SR Tuono:
kad skine blokade za pol grama lakše roline, dizna recimo 60 i to je to

RAY:

--- Citat: IceMan - 21 Lipanj, 2011, 14:48:13 ---nema potrebe stavljati rolice od 4.7 grama ako je full serijala..samo skini blokade i probaj ga vozit...ako ti je slab onda stavljaj rezonantni auspuh rolice 4.7 grama itd.

--- Kraj citata ---

ma skuter ne da je serijala nego praktično nije se još pošteno oznoji  :icon_biggrin:
kažem skuter kupljen na brodarici prije nepune 2 god.dosta dugo sam se mislio između aprilije i gilere runer i tada mi prodavač kaže da bi on volio apriliju iz nekih njihovih iskustava servisa itd..znači čista i netaknuta prir..pardon serijala  :icon_biggrin:

--- Citat: IceMan - 21 Lipanj, 2011, 14:48:13 ---nema potrebe stavljati rolice od 4.7 grama ako je full serijala..samo skini blokade i probaj ga vozit...ako ti je slab onda stavljaj rezonantni auspuh rolice 4.7 grama itd.

--- Kraj citata ---

evo sve ću večeras znati kad mi se skinu te blokade,ako to meni nebude opet to idemo dalje !?

ivanm:
onda neki spuh, role 4.7-5.0 gr i veću diznu.. federe na kvačilu naravno..
što se tiče izbora, gilera je bolji izbor jer je talijan a aprilia sportcity je kinez.. al on ti je ponudio ono na čem ima veću zaradu naravno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju