Tehnički kutak > Tuning skutera
kako pojačati sport city !?
Bero:
prvo skini blokadu pa vidi koliko si zadovoljan, to bi trebalo obavit veći dio posla.
nakon toga ako nije dosta, tuniraj dalje
MP Tuning:
--- Citat: RAY - 20 Lipanj, 2011, 16:27:11 ---evo baš ovo sam tio pročitati,jasno i čitko,hvala prika :icon_biggrin:
e sad ti auspuh tipa yasuni R,di se može nabaviti i po kojoj cijeni?
daje li sam on neke dodatne ks ili se triba štelati uz rolice i karburator pa je to ipak to ??
--- Kraj citata ---
nastelaj karb,skini blokade,mislim da yasunia mozes nabaviti preko SIP-a i stavi rolice
RAY:
ako bude bez blokade poteza do 70-80 km/h meni dosta,ustvari meni do stana ima uzbrdice i tu me strašno naživcira jer bi tia da poteže jače :confused5:
uglavnom hvala svima na savjetima,vidim da sam na dobrom mistu po pitanju edukacije :headbang:
ako nešta zapne javim vam se :icon_biggrin:
ApriliaMaster:
4,7 je, moja greska sry :icon_tongue:
Blokade dole i spuh rolice federi i ide prrutalno.. Ili samo skines blokade
maminjo:
yasuniR ti je totalno nepotreban i preskup za totalnu AC serijalu...fino uzmeš neki base rezo spuh....bilo koji...imaš nove za 700-800kn, a polovne za 400-500kn..poštelaš karb...eventualno staviš još variomat koji nije neophodan, ja sam se vozio skroz do kita bez variomata i sve pet....filte zraka..može čak i ostati serijski..onda manja dizna 58 ili 60, a isto će ti ići, a manje trošiti......to ti sve govorim iz prve ruke iz iskustva.....sportcity imam ja, frend i sestra novog thyphoona koji je kopija sportcitya a mašina u šaraf ista
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju