Tehnički kutak > Tuning skutera
Beverly 125 + Multivar - max.speed
dejvid:
Sad me frka hvata. Kužim ja da su naprezanja klipnjače na VXR-u veća, ali i VX bi trebao to izdržat. Što bih trebao kad/ako stavim cilindar i klip i ostale stvari s kojima vam dosađujem ciljati niže okretaje da budu približno kao na VXR-u? Koliko dugo ga mogu držati na max gasu? Meni motor treba za svaki dan, pogotovo ljeti, a opet volio bih ga srediti. :notworthy:
Jandro:
--- Citat: dejvid - 06 Veljača, 2008, 16:59:31 ---Sad me frka hvata. Kužim ja da su naprezanja klipnjače na VXR-u veća, ali i VX bi trebao to izdržat. Što bih trebao kad/ako stavim cilindar i klip i ostale stvari s kojima vam dosađujem ciljati niže okretaje da budu približno kao na VXR-u? Koliko dugo ga mogu držati na max gasu? Meni motor treba za svaki dan, pogotovo ljeti, a opet volio bih ga srediti. :notworthy:
--- Kraj citata ---
ti kad staviš 200ccm i dulju getribu i još šta ja znam šta bude to ok bilo, 120kmh se voziš s tim da imaš još gasa i ja mislim da je to i više nego dobra putna brzina tako da nema potrebe da ga mrcvariš npr. cijeli autoput zg-split full gas, i vrag bi se onda raspao
ja otkako sam stavio dulju getribu motor mi se dosta manje vrti i dere i smirilo ga je dosta tak da je to ok
i opet ak se vozim po otvorenoj cesti vozim se lijepo 100kmh s pol gasa, motor radi najmirnije, najmanja potrošnja i dost je brzo
a sad neka nekad šta ga stisneš do kraja ništ mu nebu bilo, ipak ga treba malo propuhat da pljune van ta sva smeća od naših kvalitetnih goriva
a o radilici se ti ništ nebrini, dura ona i više nego što bi ti mislio
dejvid:
Hvala, care :notworthy: , 120 je odlična putna brzina. Što misliš koliko je to realne brzine? Punim gasom zg-st bi se i Porsche GT3 raspao :laughing7:
Tommek:
lega je mjerio sa gpsom na vx 125 i maximala 107...tolko o satovima a pise mu 120 LOL
makni taj kišobran tj vizir s beverlyja i ices 5kmh brze...
neer:
i tolko o pouzdanosti gps uredjaja burajz kupio novi garmin gps i uzeo ga ja da izmjerim max brzinu...motor nije imao maske pa je otpor zraka na minimalcu bio i i tak ja projurim po obilaznici i vratim se kuci i vidim na gps-u zabiljezeno maximalna brzina danas pise 113 kmh a resetirao brojace na nulu prije voznje...hahahaha jos se i ja nasmijao de speedfight 113 kmh :laughing6: :laughing6: :laughing6: mogao bih ovih smajlica do sutra klikat...najbolje je otic u obliznji tehnicki centar stavit motor na valjke i da vidis brate koliko moze ici motor :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju