Tehnički kutak > Tuning skutera

Beverly 125 + Multivar - max.speed

<< < (3/5) > >>

Jandro:

--- Citat: To3cutter - 05 Veljača, 2008, 14:26:28 ---
--- Citat: Jandro - 05 Veljača, 2008, 13:05:28 ---
a kolko po tom gps-u ide?

--- Kraj citata ---

Eto ti gore slika, GPS biljezi max brzinu neke rute, pise 117 km/h.

--- Kraj citata ---

i to je više nego dobro za tak težak skuter 125ccm samo s multivarom

To3cutter:
Ustvari mi nije bitno toliko ta krajnja brzina, jer nemozes skuter pilit full gas dulje od minutu dvije, raspasce se. Bitno je da mu 80 km/h cruisin' speed nije problem i da lakse pretjecas aute na cesti.

Jandro:

--- Citat: To3cutter - 05 Veljača, 2008, 14:39:47 ---Ustvari mi nije bitno toliko ta krajnja brzina, jer nemozes skuter pilit full gas dulje od minutu dvije, raspasce se. Bitno je da mu 80 km/h cruisin' speed nije problem i da lakse pretjecas aute na cesti.

--- Kraj citata ---

ma ajde, moj je s full gasom tak prešao jedno 5000km bar dok je bio 125ccm i nikad ništ mu ni bilo
malo te je isprva strah kak se vrti i dere, al budeš se naviknuo

To3cutter:
E moj Jandro, jesi kad vidio kak izgleda kad pukne klipnjaca pa probije blok motora? Iskre kao kod vatrometa.  :toothy3:

Jandro:

--- Citat: To3cutter - 05 Veljača, 2008, 19:08:40 ---E moj Jandro, jesi kad vidio kak izgleda kad pukne klipnjaca pa probije blok motora? Iskre kao kod vatrometa.  :toothy3:

--- Kraj citata ---

jesam ,al na kamionskoj mašini

a nadam se da to neću vidjeti ni na jednom svom vozilu

a ćuj, bio je serijala i dok je seriski nemre njemu ništ bit, a sad otkad imam 200ccm gore onda ga šparam i neteram stalno u prevelikim obrtajima da mi klip nebi našo novo mjesto u guzici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju