Tehnički kutak > Tuning skutera

Beverly 125 + Multivar - max.speed

(1/5) > >>

To3cutter:
Izmjereno jucer negdje poslije Buzina prema Velikoj Gorici, prema satovima negdje oko 135 km/h. Lazu cuke ali i ovo je puno za teski skuter sa malo kubika.
Kad uspijem instalirati Garmin na skut, snimicu i filmek. Meni dosta, zasad.

Jandro:
i onda se žališ da ti je mali max. speed????????????????

moj je išo 125 max i tuko u blokadu tak da više od tog ni mogo ni da ga strmopizdim gdje

To3cutter:

--- Citat: Jandro - 04 Veljača, 2008, 13:27:30 ---i onda se žališ da ti je mali max. speed????????????????

moj je išo 125 max i tuko u blokadu tak da više od tog ni mogo ni da ga strmopizdim gdje

--- Kraj citata ---

Jel 125 km/h po GPS ili po satovima? Jos sam primjetio da kad na full speedu naletim na rupu/grbu na cesti da malo usporim, kao da mi remen ne vrti onda... ili slicno nesto... BTW, najveca zamjerka tom multivaru je sto se nemozes laganica vozit 70-80 banki, jer vristi ko da ga koljes..

Mr J:
vozi se iza nekog auta pa ce ntuci jos 10-15kmph vise...  :)))

Jandro:

--- Citat: To3cutter - 04 Veljača, 2008, 13:31:56 ---
--- Citat: Jandro - 04 Veljača, 2008, 13:27:30 ---i onda se žališ da ti je mali max. speed????????????????

--- Kraj citata ---

Jel 125 km/h po GPS ili po satovima? Jos sam primjetio da kad na full speedu naletim na rupu/grbu na cesti da malo usporim, kao da mi remen ne vrti onda... ili slicno nesto... BTW, najveca zamjerka tom multivaru je sto se nemozes laganica vozit 70-80 banki, jer vristi ko da ga koljes..

--- Kraj citata ---

po satovima, kakav gps, to je pre fancy za mene

tak je isto i meni se ćinilo dok sam prešo sa seriskog variomata na multivar, motor se ko neki cvajo vrti i dere al i ide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju