baotiane vecinom kupe klinci koji nemaju pojma sta rade, ubiju ih i prodaju dalje i zato je skoro svaki ubijen. neko je ovdje napiso sta bi bilo da se sve stavi na papir. mogo sam ja proc naravno i jeftinije ali sta ces kad sam iso malo pomalo. skuter je bio 700kn, bojanje me izaslo cca 400 (nije bilo obavezno, samo pokrpat pukotine na plastikama i to bi bilo to) prvi kit je nakraju iziso oko 350kn, zeznili smo jednu glavu pa sam za 150kn uzeo drugu, auspuh sam imo serijski koji sam preradio al sam ga nakraju prodo zajedno s ostatkom i uzeo si ovaj 82ccm koji me nakraju iziso 100€i dobio sam sve osim dizne koju sam uzeo od frenda (br. 90 m5 navoj ubusena u serijski rasprsivac koji je m4). kak nisam pazio mojom krivicom je variomat otiso jer nisam pazio na klizace koji se iz nekog razloga jako brzo raspadnu kad se stavi kit. drugi vario sam dobio na poklon. onda sam iso kemijat s polutkama, nesto smo se dogovorili preklopili ovo ono i dobio 128mm linearne za 150kn. i et kolko sam mogo potrosit da imam skuter ko sad da sam odma napravio sve ovo do ceg sam iso korak po korak.
nek je kinez meni ne smeta, trosi 2-2.5l na 100km, izvan grada ga mogu stalno drzat na 70kmh, a povuc ce i do 80 na mal duzoj ravnici, a pogotovo iza nekoga. zadnji amortizer sam dobio paiolijev kao naknadu sto sam sastavljo jednu masinu tak da mi je sad malo udobniji na rupama. sto se tice kmh iznad 50-ak grjesi manje od 1kmh po GPS-u pa znam kolko ide.
kodnas imaju 2 komada sa preko 20000km i nikad nista nije radjeno na njima, skinute blokade (mozda), mjenjano ulje i remen i to je to. ljudi svaki dan na posao i s posla s njima. tak da se nemoze rec da nijedan nevalja. primjer su ta 2, a vjerujem da ih ima jos ko zna koliko jer toliko prjedju kod ljudi koji ne cackaju po njima nego ih samo voze.