Tehnički kutak > Garaža
white boto by duka
duka:
jos uvjek me pati ideja za prednji far jer ne zelim klasicno far od aeroxa koji 95% ljudi stavi neg ocu nesto unikatno. nest sam raspravljo s animatrixom i dosli smo do ideje uzet farove od suzuki katane jer su 2 lece i dat masti na volju :) napravit neko kuciste od stakloplastike i savit pleksi da se dobije linija original maske s lecama ispod. ic nesto na foru izmedju 12-ke i jednog kawasakia jer su malo slicni, a dali bi dobru kombinaciju. ajd manje bi licili na farove 12-ke al ono, to je bila pocetna ideja.
sto se tice boje ic ce nesto zeleno bijelo, ali cu se igrat s nijansama da vidim kak ce najbolje odgovarat :) felge ce se isto bojat. necu nista previse ulazit u detalje jer onda nece bit zanimljivo hehe masina ce bit prica za sebe jer ce bit jedna nova kemija :toothy3:
i mene isto zanima kak ce bit s 12" :D u njemackoj se prodaju tako i to s 2t masinama
ziloryder:
A ,dajj neces se valjda zajebavat s time uzmes neke farove skombiniras i gotovo koje god stavis :icon_thumright: A boja najbolja je plavo crna bar meni hehe sad ti kako oces
Evo sa 12"
a ova devetka plava je bas pogodjena boja
B.E.R.O.:
--- Citat: ziloryder - 23 Prosinac, 2011, 13:14:49 ---boja najbolja je plavo crna bar meni hehe sad ti kako oces
Evo sa 12"
--- Kraj citata ---
Ovaj je jeben,kakva plava ma nemas ti pojma!!!
;D ;D
ziloryder:
Ma strasan je :icon_thumright:
Nego mislio sam na ovaku kombinaciju: postavio bi bio odma al nisan nasa prije
Priznaj lip je :icon_tongue:
duka:
necu gotove farove koji su svugdi vidjeni, ocu nesto unikatno :) nisam nest ljubitelj plave boje, a i frend je imo plavog prije neg ga je prebojo pa ono... ovaj bjeli mi je i dao ideju o 12" :happy6:
veceras mi stigle nove gume :D 120-70-12 za naprjed i 130-70-12 za iza, sava mc29 sporty. sad cu konacno moc bar malo bolje pratit animatrixa po zavojima hehe :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju