Tehnički kutak > Garaža
white boto by duka
Nikola_VU:
Imat ce ti frend opet plavog :D :D
Što se tice farova u potpunosti te podržavam, gotov far je skroz ok ako imas na njemu žmigavce i poziciju :happy6: ali jednostavno se ne može ubacit kako se želi :icon_thumright:
tyranox:
Ajde duka daj malo update, radilo se :)
duka:
otvorit cu novu temu a za ovu trazit da se zakljuca
duka:
nova sezona pocela nova kemija takodjer. slozio upalio vozio se 200km i polomio radilicu. to je to ukratko od zadnjeg javljanja. oni koji me imaju na fejsu su pratili dogadjaje ali da podjelim i s ostalima ovdje.
ove godine je na rami 157qmj masina, 149ccm i neke restrikcije na svakom koraku. 12" je iza, a 13" stoji u pricuvi, dobro bi dosla neka donatorska guma na poklon :icon_thumright: jos uvjek sam u potrazi za vilicom u koju mogu stavit 12" kotac i koja pase na ramu i doso sam do zakljucka da bi trebalo moc sa stalkera, starijeg nrga ili typhoona tako da dako neko ima a voljan je mjenjat za neke djelove, pp je tamo gore ljevo.
da ne duljim sa smarackim tekstovima evo koja slika do sljedeceg javljanja :)
jedan mali novitet koji se ne vidja cesto, plastike po kojima se moze pisat obicnom skolskom kredom, a kad dosadi pere se ko skolska ploca i ajmo ispocetka. zasad samo ova plastika, a uskoro jos neke :)
duka:
mali update, radilica preslozena,, masina prebrtvljena, nabavljen auspuh, crveni federi kvacila NK2000 i to je to :) zadnje plastike dopola gotove, procjena dovrsetka sljedeci tjedan...
danas motorijada rokovci-andrijasevci, a sutra sam 99% na scooterhappeningu pa ako neko ide vidimo se tamo :D
foto by animatrix
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju