Tehnički kutak > Garaža
white boto by duka
duka:
opet sam zamjenio polutke, ovaj put su dosle pia 134mm smanjene na 128mm, na njima bijeli malossi centralni. za ovo hvala animatrixu i styling maniacu :icon_thumright:
bila je i motorijada, naravno stara guma je otisla u dim i stigla nova sava mc06 110-80-10 :headbang:
tu vecer sam imo posudjenog serdaravica TT3 :notworthy: nije bio nest glasan al je imo jaaako dubok zvuk :D
ak nekog slucajo zanima auspuh je na prodaju :)
skuter moze bit blatnjav al auspuh se taj dan obriso puno puta jer je kisa padala
nabavio sam novi blok i to konacno za 12" uskoro preslagivanje i to je to valjda za ovu sezonu :)
miso227:
a gdje je ta trg u ns??
duka:
evo maaaali update u temi poslje jako dugo vremena, da ne mislite da je skuter pokojni XD al nije ni daleko od toga :/
ukratko, pati me sve moguce na njemu, zadnji tocak se klima toliko da me strah vozit preko 50kmh jer imam osjecaj da ce se raspast, gasi se, davi se, ne pali skoro nikako, karb u banani itd... u medjuvremenu je dobio i naraku racing bregastu pa se malo popravio s ubrzanjem i max brzinom, al je brzo poslje toga karb poceo zezat pa sam ga spremio nasred dvorista di je stajo oko 4-5 tjedana :toothy12: prije 2 dana ga malo upalio, provozo se po ulici gore dolje i to je to za ovu sezonu kak mi se cini....
novost je da uskoro opet krece komplet rastavljanje i redizajn za sljedecu sezonu, djelovi i ideje se polako skupljaju pa ce bit rada :) necu nist previse govorit sta ce se radit al cu rec ono zbog cega sam sretan, a to je da ce se stavljat nove felge, ispunila mi se zelja da nabavim 12" :toothy10: otvorit cu novu temu u projektima jer mislim da ce mu tamo i bit mjesto s obzirom sta ce se sve radit, ali polako s tim, ima stvari koje cuvam za sebe hehe do citanja :icon_thumright:
kkihalic:
samo naprijed :icon_thumright:
ziloryder:
--- Citat: duka - 20 Prosinac, 2011, 21:08:54 ---evo maaaali update u temi poslje jako dugo vremena, da ne mislite da je skuter pokojni XD al nije ni daleko od toga :/
ukratko, pati me sve moguce na njemu, zadnji tocak se klima toliko da me strah vozit preko 50kmh jer imam osjecaj da ce se raspast, gasi se, davi se, ne pali skoro nikako, karb u banani itd... u medjuvremenu je dobio i naraku racing bregastu pa se malo popravio s ubrzanjem i max brzinom, al je brzo poslje toga karb poceo zezat pa sam ga spremio nasred dvorista di je stajo oko 4-5 tjedana :toothy12: prije 2 dana ga malo upalio, provozo se po ulici gore dolje i to je to za ovu sezonu kak mi se cini....
novost je da uskoro opet krece komplet rastavljanje i redizajn za sljedecu sezonu, djelovi i ideje se polako skupljaju pa ce bit rada :) necu nist previse govorit sta ce se radit al cu rec ono zbog cega sam sretan, a to je da ce se stavljat nove felge, ispunila mi se zelja da nabavim 12" :toothy10: otvorit cu novu temu u projektima jer mislim da ce mu tamo i bit mjesto s obzirom sta ce se sve radit, ali polako s tim, ima stvari koje cuvam za sebe hehe do citanja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Svaka cast! za sve ali pogotovo jedva cekam da vidim kako ce mu sjesti 12" to me bas zanima :icon_thumright: ako bude sta trebalo koja ideja i to slobodno javi al sumljam da ce ti ista tribat vi ste vukovarci i onako mestri za 4takta :notworthy: ....i u koju ga boju mislis piturat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju