Tehnički kutak > Garaža
white boto by duka
Drnda:
nemogu.. znas li ti covjeka koji ne sere nikako :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
duka, koliko je velik serijski disk od bote?
Infernus:
155 mm mislim da je na devetkama
--- Citat: duka - 21 Lipanj, 2011, 20:18:38 ---a nazad cjelu masinu s baotiana s 12"
--- Kraj citata ---
drag style :icon_biggrin: :icon_thumright:
dusVu:
maki nebitan si. ;D jel neko moze potvrdit da 12-ica ima kracu getribu? bilo bi dobro slozit taj setup na tu masinu sa dugim blokom i prijenos od 9-ke
Infernus:
bila je tema o tom na 4tSkuteri i zakljucak je da nitko nije siguran... :toothy3:
Izgleda da su trpali kaj su imali i kam su imali, makar vecinom dugi blok ima i dugi prijenos pa je zato dosta trom (u kombinaciji s velikim kotacem je to "predugo" za serijalu), vecina kratkih blokova ima kraci prijenos, a stari kratki blokovi (s 3.00 sirinom gume) imaju isto neki dugi prijenos. Ne znam dal je taj "stari" dugi isti ko i ovaj koji vecinom trpaju na duge blokove :dontknow:
Ugl najsigurnija metoda ti je da na jednoj i na drugoj masini (kad ju nabavis) prebrojis zubce jer sumnjam da ce ti netko tocno rec "je dulja je" ili "nije dulja"... ja sam isto dosta neodređeno objasnio jer preciznije ne znam :toothy11:
Army:
kaj je je,al vidi se da je tu ulozeno dosta truda,svaka cast.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju