Tehnički kutak > Garaža
white boto by duka
duka:
--- Citat: Infernus - 22 Lipanj, 2011, 01:41:17 ---bila je tema o tom na 4tSkuteri i zakljucak je da nitko nije siguran... :toothy3:
Izgleda da su trpali kaj su imali i kam su imali, makar vecinom dugi blok ima i dugi prijenos pa je zato dosta trom (u kombinaciji s velikim kotacem je to "predugo" za serijalu), vecina kratkih blokova ima kraci prijenos, a stari kratki blokovi (s 3.00 sirinom gume) imaju isto neki dugi prijenos. Ne znam dal je taj "stari" dugi isti ko i ovaj koji vecinom trpaju na duge blokove :dontknow:
Ugl najsigurnija metoda ti je da na jednoj i na drugoj masini (kad ju nabavis) prebrojis zubce jer sumnjam da ce ti netko tocno rec "je dulja je" ili "nije dulja"... ja sam isto dosta neodređeno objasnio jer preciznije ne znam :toothy11:
--- Kraj citata ---
a ima svega i svacega al je to razlika u 1-2 zuba i to je to... sve to je neprimjetno, mozda koji kmh razlike i kraj price. trebalo bi nabavit naraku ili stage6. naraku kaze 10%, a stage6 17% sto nije za bacit. naso sam na netu produzeni sekundar koji je u odnosu na serijski duzi 16% kad se preracuna, a jeftiniji od bilo kojeg drugog :)
wonderkid:
--- Citat: duka - 22 Lipanj, 2011, 14:14:48 ---a ima svega i svacega al je to razlika u 1-2 zuba i to je to... sve to je neprimjetno, mozda koji kmh razlike i kraj price. trebalo bi nabavit naraku ili stage6. naraku kaze 10%, a stage6 17% sto nije za bacit. naso sam na netu produzeni sekundar koji je u odnosu na serijski duzi 16% kad se preracuna, a jeftiniji od bilo kojeg drugog :)
--- Kraj citata ---
jeste sigurni da ima dovoljno snage da se izgura takvo produzenje,ja bi rekao da definitivno nema
animatrix:
ja ni na lunu nebih stavljao duzi prijenos dok ne navucem jos par konja
duka:
mislim da bi moglo bez problema, pogotovo zato sto je kodnas sve ravno. ako serijala moze izgurat veci tocak, zast kit nebi mogo duzi prjenos? bio bi tromiji al bi mogo kruzat na nekolko kmh vecoj brzini neg sad
dusVu:
ma ak uspiju oni planovi sa glavom bit ce super , ono je vec nesto a ovo vise manje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju