Tehnički kutak > Garaža

white boto by duka

<< < (8/16) > >>

duka:
pa iskreno, planiro sam stavit vilicu i 12" kotac sa nekog talijana zajedno s celjusti, naravno ne preveliko nesto i ruckom gore, a nazad cjelu masinu s baotiana s 12" iza tak da budu jednake dimenzije posto ih mislim u njemackoj ima takvih vec tvornicki za kupit :)
pakne iza su vec narezane i osjeti se razlika, a prednja je jos i ok. ima jedan frend baotiana koji cak nije ni baotian nego jin lun, al je to ajmo rec isto, prednja kocnica mu je brutalno jaka! moze se s jednim prstom skroz lagano stisnit i vec koci  :notworthy:

maki 225:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Lipanj, 2011, 16:35:05 ---de nabavi talijana pa seri po necemu  :hello:
baotian ide sasvim lijepo, samo bi ti preporucio bolje kocnice, jer su serijske srot, i vilice otvrdnuti ako vec nisi

--- Kraj citata ---
Drmo imao sam i kineza i talijana i ostala sranja,ostao sam na francuzu jer mi je dosta šarafanja,ti si mi našao srat.

wonderkid:
jebes jel kinez,talijan,japanac,francuz,vazno da se vozi loware spamerske ;D

Drnda:

--- Citat: maki 225 - 21 Lipanj, 2011, 20:23:43 ---Drmo imao sam i kineza i talijana i ostala sranja,ostao sam na francuzu jer mi je dosta šarafanja,ti si mi našao srat.

--- Kraj citata ---
de ubodi se u oko pa procitaj malo...
ja nemam nista pa ti mogu srat  :hello:

maki 225:
Ajde prekin srat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju