Tehnički kutak > Garaža

white boto by duka

<< < (7/16) > >>

Drnda:
narezi pakne kao sto su malossijeve, puuuuno znaci to vjeruj... meni na svim sa bubnjem je tako i razlika je ogromna, isti slucaj i sa kuplungom sam napravio i osjeti se dosta razlika...
sprijeda nezz moze li veci disk, ali moze pleteni lajtung i mozda kvalitetnija klijesta i plocice....

dusVu:
duka ih je narezo, al ja ne vidim po kojoj logici bi trebalo bit razlike

Drnda:
nema proklizavanja, nece se zastakliti, ima gdje prasina izaci i lakse se hlade....

animatrix:
i meni je bolje kocilo nakon narezivanja, ali s vremenom ili sajla se rastegne ili se tako brzo trose da svakih mjesec dana treba zategnit..
sad tema ide prema pravom smjeru, sto se tice toga kinez talijan, mi se samo ravnamo po talijanima, nikad necemo napraviti kineza koji moze konkurirati talijanu, mozda po ubrzanju, ali ja znam sta vozim i ne trpam se medju vislju klasu.. zadovoljan sam kinezom

Infernus:
Pogledaj dal ti pase 190mm disk od kineza s 12" felgom... uostalom, ak pase onda pase skoro sa svega kaj ima 190mm disk jer je razmak rupa na vecini tih diskova isti.  :icon_thumright:
Upitno je i dal bi nakon stavljanja tog diska bilo mjesta za klijesta.

Za bubanj... majstor mi je nalijepio novo "meso" na pakne i sad bolje koci.
Valjda je materijal koji je serijski na paknama teski fus pa jos kad se nakupi onaj sloj prasine, nema kocenja  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju