Tehnički kutak > Garaža

white boto by duka

<< < (4/16) > >>

Kamba:
Fino popljuvana tema! Duka boatijan ti ide fino s obzirom na sve,šta god drugi rekli! To da Animatrixova Luna prati Energiju s RR-om,i to je istina! Vozio sam i tu Lunu! I naganjivali smo se po Osijeku,ide super!

walkay:

--- Citat: ziloryder - 21 Lipanj, 2011, 12:05:17 ---Al evo gledajte ovu stvar, decko je kupio motor za 100€ I isplatio mu se duplo vise jer je naucio dosta toga pomocu njega, samim tim sta mu se kvario na pocetku i kad ga je slagao nanovo, zna ga u dusu, i kad mu se pokvari lako nadje do cega je... al stvarno je ekonomican sa svojom potrosnjom, i odrzavanjem..50kn mi traje cili tjedan da ga negasim nemos vjerovat :headbang: A to da je bolji od nekog 2T nije ovo je prakticki bicikla za gileru, i ostale al sta je tu je  :dontknow: glavno da se nesto vozi...Al evo video dokazuje da se trud isplatio samo tako nastavi :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Upravo tako, svaka cast Duka!  :icon_thumright:

pralas:
evo da i ja nesto napisem...
dobar sam sa Dukom i znm koliko je stvari promjenjeno na skuteru te isto znm kako ide...
vjerovatno i je najbrza batina na forumu jel stvarno fino ide,a ostali koji serete a imate nekog talijana serijskog ajde vi slozite takvu batinu pa se onda javite...najlakse je pljuvati po necijem skutu jer nije talijan,spustite se na zemlju :angry7:

u vezi ono nrg-a sa rr-om,dobar sam i sa vlasnikom i mogu potvrditi da ide jebeno jer sam jos davnih dana nabacio rejs s njim dok sam imao morini masinu i nisam imao sanse jos mi uvijek nije jasno kako tako dobro ide...
animatrixa znm i isto se nakemijao oko lune i stvarno čudo napravio jer luna sa tt-om ide skoro 90 po gps-talijani posramite se,sve je moguce samo treba imati zanja i truda uloziti...

mato_sb:
...svakla cast na trudu...
no, onako kad to sve stavis na papir relano gledano mogao si malo pocekati i voziti se na 2t italy, ako je do novaca...
( mislim je da je gust uzivati u vlastitom projektu ali taj projekt nema svjetlu buducnost...)
... na kraju krajeva kad pogledas dijelove, ispasti ce da ipak vozis talijana ispod kinskih plastika...
...btw... vjerovatno ti skuter ide, ali ne bolje od bilo kojeg talijana ( koji je barem malo odrzavan)... :dontknow:

Kamba:
Zašto bi se talijan posramio??? Ovdje se priča o turpijanim kinezima protiv serijskih Piaggia! Jedino naturpijana Luna i Boto mogu ić kao talijan s auspuhom! Dečkima iz Vukovara skidam kapu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju