Tehnički kutak > Garaža

white boto by duka

<< < (5/16) > >>

danc00:

--- Citat: pralas - 21 Lipanj, 2011, 12:44:48 ---evo da i ja nesto napisem...
dobar sam sa Dukom i znm koliko je stvari promjenjeno na skuteru te isto znm kako ide...
vjerovatno i je najbrza batina na forumu jel stvarno fino ide,a ostali koji serete a imate nekog Talijana serijskog ajde vi slozite takvu batinu pa se onda javite...najlakse je pljuvati po necijem skutu jer nije talijan,spustite se na zemlju :angry7:

u vezi ono nrg-a sa rr-om,dobar sam i sa vlasnikom i mogu potvrditi da ide jebeno jer sam jos davnih dana nabacio rejs s njim dok sam imao morini masinu i nisam imao sanse jos mi uvijek nije jasno kako tako dobro ide...
animatrixa znm i isto se nakemijao oko lune i stvarno čudo napravio jer luna sa tt-om ide skoro 90 po gps-talijani posramite se,sve je moguce samo treba imati zanja i truda uloziti...

--- Kraj citata ---

Ni ja ne kužim  :icon_scratch:

Pa kaj je grijeh ak serijski Taljan ide ko nafrizirani Kinez.... :dontknow: Ovaj kupi serijskog Taljana, a ovaj sa Kinezom mora imat znanja i uložit masu truda da ga poštela i tek onda ide ko serijala Taljan, i ne znam zake bi se onda neko uopče sramil :laughing7: :laughing7:

Svi rade kaj ih je volja i kolke su im mogučnosti...vidiš i po sebi kaj si sve moral radit da uopče TGB-a dovedeš u stanje da se može frizirat, a da si kupil Taljana pola muke manje, i sad onaj ko frizira Taljana je manje vrijedan jer nema tolko posla oko nedostataka koji imaji ostali skuteri jer kaskaju za naprednim... ČUDNO!!

pralas:
krivo sam se izrazio
mislio sam reci da je Duka napravio čudo od baotiana pogotovo ako ga je uspio prestici!
nije ni toliko ulozeno para u baotiana,nego samo volje i zanje i ja mu skidam kapu :notworthy:

a TGB je posebna prica,poseban je gust sloziti nesto sto nitko nema i koliko znm jedini je RH sa minarelli masinom i ujedno jedna od najbrzih 70-ki u Osijeku ako ne i najbrza ;)
malo je reci koliko sam ja truda,para i volje ulozio u njega,ali jbg svako ima svoj gust ...

walkay:

--- Citat: pralas - 21 Lipanj, 2011, 13:10:39 ---krivo sam se izrazio
mislio sam reci da je Duka napravio čudo od baotiana pogotovo ako ga je uspio prestici!
nije ni toliko ulozeno para u baotiana,nego samo volje i zanje i ja mu skidam kapu :notworthy:

a TGB je posebna prica,poseban je gust sloziti nesto sto nitko nema i koliko znm jedini je RH sa minarelli masinom i ujedno jedna od najbrzih 70-ki u Osijeku ako ne i najbrza ;)
malo je reci koliko sam ja truda,para i volje ulozio u njega,ali jbg svako ima svoj gust ...

--- Kraj citata ---

Zato sam ja najbrzi sa org. TGB masinom! Malo off... nabavio sam primar i zvono, u cetvrtak update!  ;D

dusVu:
nadite mi talijana za 2000-2500 kn koji ide tako i trosi 2.5 litre..skuter je kosto 100 eura i kinez je , a djelovi su za kikiriki tako da se u svakom slucaju isplati i nije istina da je mogo vozit talijana za te novce ulozene u njega i ako mislim da opce nije stvar kolko kostaju djelovi za baotiana nego je gust "od govana napravit pitu" i vozit se pristojno  ;D

maki 225:

--- Citat: dusVu - 21 Lipanj, 2011, 14:40:25 ---nadite mi talijana za 2000-2500 kn koji ide tako i trosi 2.5 litre..skuter je kosto 100 eura i kinez je , a djelovi su za kikiriki tako da se u svakom slucaju isplati i nije istina da je mogo vozit talijana za te novce ulozene u njega i ako mislim da opce nije stvar kolko kostaju djelovi za baotiana nego je gust "od govana napravit pitu" i vozit se pristojno  ;D

--- Kraj citata ---
Pa ajde ti jedi tu pitu!!! Šta si uporan,pa nikad neče bit kao talijan i gotovo.
Eno imate kod nas u selu u jezeru mog batinu samo ga trebate izronit ima 18m duboko samo.hihihii
Jebate pa imao sam 3 komada i vi mene uvjeravate u nešto.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju