Tehnički kutak > Garaža

white boto by duka

<< < (3/16) > >>

Rox-Rab:
respect za projekt i sve sta si radio s njim al kad se toliko kvari cemu vise ulazes u njega?

animatrix:

--- Citat: Rox-Rab - 21 Lipanj, 2011, 00:56:14 ---respect za projekt i sve sta si radio s njim al kad se toliko kvari cemu vise ulazes u njega?

--- Kraj citata ---
odgovorit cu umjesto frenda, taj kit koji je sranja radio je bio onaj za sicu sto se prodavao na ebayu, problem bio klip i karike.. sad je sve sto je rikavalo zamjenjeno i skuter je pouzdan

animatrix:
kvalitetniji je, ali vjerujem da dijelovi i kitevi nisu toliko jeftini

Drnda:
ne ide lose boto kad vidim kako ovi drugi idu, ovo su sve serijale 50?
nezz meni stvarno presmjesno izgleda jer mi bb malo sredjeni djeluje kao da je 50 ccm tj sporo.. a tek kad ovo vidim... mislim na ovo kako sporo prolaze... nikad nebi rekao da 50 ccm ovako sporo prolazi...
ali svejedno vidi se trud ulozeni, baotian ide sasvim dobro  :icon_thumright:

pralas:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Lipanj, 2011, 12:24:08 ---moze meni  1 sat bez problema.. bitno je koliko km napravis  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
meni recimo kroz grad 5 litara pije, al s obzirom da je puuno jaci od 50 ccm i 70 ccm velike vecine to je nikakva potrosnja....
baotian sto sam vozao nekada je trosio izmedju 2 i 2 i pol litra, al to cudo ne ide ni ne vrti se pa je to i normalno  :happy8:

--- Kraj citata ---
bas to,nije ni cudno sto mi pije 5 litara u roku 2 sata kada ga vrtim do 13 500 okretaja na karbu 21 gl dizna 90 ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju