Tehnički kutak > Garaža
white boto by duka
danc00:
Sve je ok, samo da si slike stavil u tumb bili savršeno :sad1:
wonderkid:
uf stas sve prozivio s batinom :toothy12:
Kamba:
..heh,imao sam prilika par puta vidjet motor uživo,čak sam i provozao...za Boatijanćića ide sasvim solidno....svaka čast.... :headbang: :headbang:
maki 225:
--- Citat: duka - 20 Lipanj, 2011, 17:51:36 ---a cuj, to je samo dio od onog svega sto sam prozivio s njim. al kad sve sastavim onda samo vozanje i to je to, nadam se da nece bit problema :)
felgu mi se nije dalo bojat XD sad mi se nekak i svidja ovako hehe :) a ide tolko bolje da ostavljam sve serijale 2t i 4t (zajedno s talijanima), al ipak nije to ko 2t s auspuhom, treba jos ulozit truda vremena i novca da se priblizim tome... sto se tice starta ima takav start da je dovoljno sjest nazad na sic i malo ga cimnit da pocupa na zadnji, ima momenta na bacanje :icon_tongue: bas me zanima sta ce bit kad stavim duzi remen da mi popuni polutke do kraja :toothy3:
--- Kraj citata ---
E baja moj nepričaj gluposti,ovaj pacijent ima to sranje od kineza i kit 80,jbt ja i kolega na mom sf-u i može da se sakrije.Pa čovječe gelya 150 kinesko sranje naravno derem do 100po mom satu.
animatrix:
jel taj tvoj prijatelj ima 47mm klip ili 50?
hoce biti dovoljan video kako je od starta brzi za duzinu od morini sr-a i kasnije mu samo odlazi?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju