ako mi je netko provalio zar nebi i na drugom kompu brzina bila slaba,kod mene je dosta slaba brzina a dolje je ful,to mi se nedavno prije mjesec dana pocelo dogadat,gledam i vidim signal mi je na 25%,kako je to moguce,vidim da spominjes zastitu pise nesto wep jel to
tako je, brzina bi ti bila usporena i na drugom kompu, zato te pitam ako možda imaš dolje neki program koji ti ždere promet pa ti on možda usporava gore net, meni se tz događalo sa j*benim win update-om skoro 5dana (kako?neznam!)
signal ti ništa ne znači, kao što sam rekao ja sam kod susjeda bio nakačen na njegov signal i nije bilo nijedne crtice al mi je torrent dero 80% do 90% njegove brzine, i tijekom toga je njemu bio net usporen do jaja
WEP, WPA, WPA2, PSK (svaka ima podgrupu) su ti vrste zaštite za bežini internet, preporučujem WPA2 kažu da ga je kao najteže provalit (lopov je lopov ništa ga nemože spriječit)
preko stranice 192.168.1.1 koju upišeš u browseru koji koristiš postoji mogućnost na uvid ako se neko spojio na tebe,
vip: user :Admin, pass: admin (neznam jel malo ili veliko "a")
t-com; user: user pass: 0000
iskon ista kombinacija
optima; user: user pass: user ili admin-admin
za ostale neznam jel ih nisam koristio, to ti je default user i password
još jedno pitanje, jel ti cijeli net usporen ili samo kad skidaš nešto preko torrent-a da se neko nije zajebavao sa tobom i ograničio ti prijenos podataka na torrent clientu, isto to se može provjerit na onoj 192 stranici, jer i na njoj možeš limitirat wifi signal ako znaš gdje
ako ništa od toga probaj si nabavit drugi wifi modem i provjeri sa njim
jel ti to 0,25Mb/s daje speedtest ili?