Tehnički kutak > Garaža
Gilera Ice LC MHR Big Bore 77
nrgmc2-tuning:
--- Citat: MP Tuning - 22 Lipanj, 2011, 12:47:28 ---svaka čast i sretno :headbang: :icon_thumright:
btw hoce li moc uvatit 85-90 km/h :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:
--- Kraj citata ---
ako sve ide po planu 85-90 cemo ic samo na prednjem kotacu uzbrdo hahahahahahahaha
Nix666:
--- Citat: Jump33r - 22 Lipanj, 2011, 12:37:44 ---Zasto nebi ima nista od skutera,mozda mu je neostvareni san imat neki HE?.. :dontknow:
Aj mi ti reci nekoga ko sa 18-19 godina ima para i nezna di ce sa njima pa ih bezveze baca u motor? hmmm ja cu ti rec, NEMA GA !
Nekome je gust da nesto sam slozi od 0 i od svojih para a ne para koje su mama i tata kesirali. Pa i da ga provoza svako 5 dan oped ima nesto svoje.
A ovo zadnje, fala bogu pa voznja trka i pare nemaju nikakve veze jedno sa drugin. ::)
--- Kraj citata ---
ima ih, vjeruj mi , ali većina njih se samo rokaju u žilu
dado-tuning:
--- Citat: Nix666 - 22 Lipanj, 2011, 16:12:15 ---ima ih, vjeruj mi , ali većina njih se samo rokaju u žilu
--- Kraj citata ---
i to sta kazes...
ja znam da ih ima...
puno njih je kupilo nes od mene jer je polini ili malossi,pa mi nude duplo vise da im prodam a na motor im nemoze ic jer je serijala...
najvise spuhove i sl...
ne govorim za one od 18,19 godina...
nego te koji pitaju taticu da im da za novi kit :laughing3:
mislim,nebi se zalio na njihovom mjestu al oped kad slozis nesto svoje je to to...
al za HE,ja se nebi upustao...da npr dam sve pare za kit,a za spuh i ostalo cu kad naberem...
to se onda nikad ne zavrsi,a izgubi se para kojih ionako nije ni bilo puno...
ja sad slazem slabi midrace pa se gledam s parama... :toothy9: :toothy9:
mislim,svaka cast na tome,volim i ja to,al ja to nebi mogao,to je moje misljenje... :)
nrgmc2-tuning:
poceo sam narucivat dijelove :D za koj dan ide karb KEIHIN PWK 28 :toothy10: i sad imam pitanje, nove generacije od piaggio masine tvornciko imaju linearne polutke moze se to smatrat na nivo overrange-a ili malossieve su bolje???
Miki-speedy:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 16 Srpanj, 2011, 19:14:56 ---poceo sam narucivat dijelove :D za koj dan ide karb KEIHIN PWK 28 :toothy10: i sad imam pitanje, nove generacije od piaggio masine tvornciko imaju linearne polutke moze se to smatrat na nivo overrange-a ili malossieve su bolje???
--- Kraj citata ---
Mislim da su bolje malossi jer su veceg precnika,mada mogu i ove posluzit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju