Tehnički kutak > Garaža

Gilera Ice LC MHR Big Bore 77

<< < (7/10) > >>

pitaNS:
overange prenos i liearnost polutki nisu isto...Ukoliko su ti linearne polutke tim bolje, ne moraš bacati pare na linearni torq...A overrange prenos je nešto drugo i svakako vredi svaku paru na tvom setupu!

Ova gilera ice mi je prelep motor, stalno merkam priliku ako naletim na kojeg da ga pazarim...Baš je unikatan, kao i dragster!
Planiran setup za svaku pohvalu, treba imati muda za slagati to...

nrgmc2-tuning:

--- Citat: pitaNS - 16 Srpanj, 2011, 19:23:15 ---overange prenos i liearnost polutki nisu isto...Ukoliko su ti linearne polutke tim bolje, ne moraš bacati pare na linearni torq...A overrange prenos je nešto drugo i svakako vredi svaku paru na tvom setupu!

Ova gilera ice mi je prelep motor, stalno merkam priliku ako naletim na kojeg da ga pazarim...Baš je unikatan, kao i dragster!
Planiran setup za svaku pohvalu, treba imati muda za slagati to...

--- Kraj citata ---
pitam to jer sam cuo da i u overrange-u idu linearne polutke zato pitam, jer variator sa over range-a imam ga vec zato nebi iso kupovati cijeli prijenos, ali u svakom slucaju probat cemo nac bas polutke sa over range pakiranja xD

a to za ice sto je ljep motor meni nije bas nes posebno hahaha :P ali zelim ga slozit bas zbog toga sto je unikat tako rec :D

nrgmc2-tuning:
danas ce stic prednja felga od nrg-a pa jos vilice da nadem i ide up date pa da vidite sta sta lici sa felgama od nrg-a :D

nrgmc2-tuning:
stigo moj "mali" karburator  :toothy9:

http://imageshack.us/g/854/dscn1554large.jpg/

GhostRider:
svaka cast..zanimljiv projekt..sretno  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju