Tehnički kutak > Garaža
Gilera Ice LC MHR Big Bore 77
wonderkid:
--- Citat: Jump33r - 21 Lipanj, 2011, 14:14:54 ---Mozda da, mozda ne.
Neko za ovakav setup skuplja pare i trazi polovne djelove 2 god. a neko isklikce narudzbu na scooter-attacku u 10 min.
tako da ono, svitu moj ima nas svakakvih. :toothy11:
--- Kraj citata ---
ne kuzim kaj se onda neko buni na potrosnju,skupljas 2t e kroz npr 2 godine i onda ti traje rezervar 80km a taj setup ce ti drzati samo neko vrijeme,i naravno da se neces svaki dan vozit,onaj ko nema para od pocetka se nebio smio upustati u to
nrgmc2-tuning:
--- Citat: wonderkid - 21 Lipanj, 2011, 14:19:49 ---ne kuzim kaj se onda neko buni na potrosnju,skupljas 2t e kroz npr 2 godine i onda ti traje rezervar 80km a taj setup ce ti drzati samo neko vrijeme,i naravno da se neces svaki dan vozit,onaj ko nema para od pocetka se nebio smio upustati u to
--- Kraj citata ---
to su te rijeci svaka cast ;) potrosnja nesmije bit problem kad se slaze takav set up onda dabe niti potrosit toliko da na kraju ti bude zao sto si to ucinio
dado-tuning:
ja ne razumijem nikako kad neko slaže HE,a nema para ni za neki base...
onda skuplja pare par godina i sve uloži u skuter od kojeg nema "ništa"...
nije za svaki dan i traje 2tkm...
ako se ima para je to onda druga prica,ili ako neko ima želju vozit trke i sl...
za gušt je tu 180 dušu dala :drunken_smilie:
Jump33r:
--- Citat: dado-tuning - 22 Lipanj, 2011, 04:03:02 ---ja ne razumijem nikako kad neko slaže HE,a nema para ni za neki base...
onda skuplja pare par godina i sve uloži u skuter od kojeg nema "ništa"...
nije za svaki dan i traje 2tkm...
ako se ima para je to onda druga prica,ili ako neko ima želju vozit trke i sl...
za gušt je tu 180 dušu dala :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Zasto nebi ima nista od skutera,mozda mu je neostvareni san imat neki HE?.. :dontknow:
Aj mi ti reci nekoga ko sa 18-19 godina ima para i nezna di ce sa njima pa ih bezveze baca u motor? hmmm ja cu ti rec, NEMA GA !
Nekome je gust da nesto sam slozi od 0 i od svojih para a ne para koje su mama i tata kesirali. Pa i da ga provoza svako 5 dan oped ima nesto svoje.
A ovo zadnje, fala bogu pa voznja trka i pare nemaju nikakve veze jedno sa drugin. ::)
MP Tuning:
svaka čast i sretno :headbang: :icon_thumright:
btw hoce li moc uvatit 85-90 km/h :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju