Tehnički kutak > Garaža
Gilera Ice LC MHR Big Bore 77
nrgmc2-tuning:
--- Citat: Pupo - 21 Lipanj, 2011, 10:06:57 ---To ima da ide ko kuga i traje 2 tisuće :) Bit će strava skuter, ima da ide al i da pije. Al to je i manje važno. Uglavnom, svaka čast na projektu, već neko vrijeme je suša što se tiče hajenda, svi trpaju mašine od SPa :(
Nek prebaci veću cementa preko kormana il stavi naprijed felgu od MIO freze :toothy3:
--- Kraj citata ---
zato sam i odlucio slozit taj BB, jer najlakse je stavit masinu od sp-a pali i vozi i ici ce uvijek ali ipak nije to to... treba se slozit nes sto rijetko ko ima ili skoro niko tada si frajer :P hahahaha
Jump33r:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 21 Lipanj, 2011, 12:05:49 ---zato sam i odlucio slozit taj BB, jer najlakse je stavit masinu od sp-a pali i vozi i ici ce uvijek ali ipak nije to to... treba se slozit nes sto rijetko ko ima ili skoro niko tada si frajer :P hahahaha
--- Kraj citata ---
Oces bit frajer kad ti bloka?.. i kad vidis koliko pije?.. ;D
Zajebajen se ja, dobar projekt.. Samo nemoj odustat prije nego sta pocmes. :icon_thumright:
wonderkid:
--- Citat: Jump33r - 21 Lipanj, 2011, 12:39:18 ---Oces bit frajer kad ti bloka?.. i kad vidis koliko pije?.. ;D
Zajebajen se ja, dobar projekt.. Samo nemoj odustat prije nego sta pocmes. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
onaj ko ima za slozit ovakav projekt sigurno mu nece biti bitno kolko pije
Jump33r:
--- Citat: wonderkid - 21 Lipanj, 2011, 14:07:10 ---onaj ko ima za slozit ovakav projekt sigurno mu nece biti bitno kolko pije
--- Kraj citata ---
Mozda da, mozda ne.
Neko za ovakav setup skuplja pare i trazi polovne djelove 2 god. a neko isklikce narudzbu na scooter-attacku u 10 min.
tako da ono, svitu moj ima nas svakakvih. :toothy11:
nrgmc2-tuning:
--- Citat: wonderkid - 21 Lipanj, 2011, 14:07:10 ---onaj ko ima za slozit ovakav projekt sigurno mu nece biti bitno kolko pije
--- Kraj citata ---
tocno tako xD hahahahaha potrosnja nije toliko bitna, jer ipak motor nece bit za svaki dan, projekt je samo radi gusta i znatiseljnos za vidit koliko ide taj j*beni big bore :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju