strasno je koliko se mucim sa ovim skuterom...znaci nakon sto ste mi dali prijedloge sta moze da bude....skinem cilindar i glavu nove brtve uzme i sve komplet promjenim ,svjecicu ngkbr9es stavim,naspem vodu u hladnjak psutim da se malo zagrije i ozracim ..pustim da se ugrije do pola temp i odzracim onda opet lijepo i zavrnem sve i probna voznja ..nakon 1 km temp samo skoci i skuter se samo ugasi....sacekam 5 min i upalim ga ponovo i opet rastavljaj blok komplet ...rastavim komplet blok (propeler citav nije proklizo navoj niti sta,vodena se okrece bez ikakvog otpora znaci nit se lezaji cuju nit sta sve najnormalnije ,kada okreces osovinu baca vodu i sve ,mikro remen nov ,kao i zubcanik vodne ,opet sve sklopim iznova tj ponovo sklopim i opet nove brtve sve stavim ali djabe,skuter opet po svom ,pregrijava se i gotovo ...kontam ajde mozda je do cilindra,glave ...stavim drugi cilindar i glavu i klip i opet skuter se pregrijava ,kontam mozda nije karb nastiman ,mala dizna ili sta ..stavim vecu dinu 5 brojeva i ponovo karb postimam ...opet se grije...kada se odvrne saraf za odzracivanje na glavi i kad das gas,vidi se da pumpa radi jer tu mlaz vode se dosta pojaca u odnosu kad nisi dao gas,killer bude vreo nemozes ga pipnut rukom,kroz sva crijeva cirkulira voda normalno i sve je oke ...ali skuter se grije ,jedino jso sto nisam probo je stavit termostat na glavu jer nemam kod sebe jedan ali ne vidim kako to moze pravit problem...neznam ja sam lud ....sve sam probo i moguce i nemoguce ali on se pregrijava i tacka...znaci situacija je ovakva bila ,skuter se vozio i frend kreno na duzu relaciju odjednom mu skocila temp i zakovo je skuter ,uradili smo sve na novo ,sve stavili novo i opet se sad pregrijava ,jel moguce da vodena ne funkcionise najbolje (ako je propeler citav i osovina se okrece kako treba lagano bez puno otpora,lezaji se ne cuju na vodenoj,znaci sve oke ,imal mogucnosti da nesto nije oke sa pumpom?)