Tek što sam ga uzeo počelo me "kljucat" u zdrav mozak
prvo
Sajla, iliti kablovi kod prednjeg točka za očitavanje brzine su mi danas razdrmani, odem na fuš i parkiram ga, nema me par sati vraćam se, okrenem kontakt-test ispravan, krenem sat mi stoji, ne mrda od nule ni digitalni, ni analogni a ni pređeni kilometri se ne pomjeraju, ostatak elektronike fercera. Pitam neku babu koja se cvrlji na suncu jel vidla koga da se mota oko njega kad ono neka balavurdija bila i vjerovatno kopala po njemu. čitao sam neznam gdje dal tu ili na nekom drugom forumu da se to zna često događat na derbijima i da to garancija pokriva, al me sad to živcira pa me zanima kako se to može riješit bez odlaska u servis
drugo
naživciran odem do benze, idem otvorit rezervoar a ono teško otvorit ko sam vrag kao da je neko stavio čep od 5litrenog kanistera umjesto originala, gledam navoje na čepu ima ih, gledam na rezervoar također ima, dođem do kuće smrdi mi bezin, gledam nigdje ne curi, a kako sam vraćao čep vjerovatno ga nisam dovoljno zategnuo ili neznam i čini se da je curilo sa strane, e sad jel to inače tako teško čep ide gore/dolje ili samo kod mene
hvala na odgovorima