Tehnički kutak > Tuning skutera

Mr Jevo

<< < (12/15) > >>

hac:
odlično izgleda,jel pala več test vožnja?zanima me zbog izmjena zadnjeg konusa (koliko sam skužio po postu na SS) koliko če utjecat na perfomance,jer je to uz dužinu najosjetljiviji dio spuha............ja vjerujem da če taj spuh bit killer samo če trebat radit na ostalom djelu setupa.........

Mr J:

--- Citat: hac - 02 Ožujak, 2008, 15:20:28 ---odlično izgleda,jel pala več test vožnja?zanima me zbog izmjena zadnjeg konusa (koliko sam skužio po postu na SS) koliko če utjecat na perfomance,jer je to uz dužinu najosjetljiviji dio spuha............ja vjerujem da če taj spuh bit killer samo če trebat radit na ostalom djelu setupa.........

--- Kraj citata ---

bas to!

sutra ide detaljnije ustimavanje...

javim rezultate...

Naime, kada se razvrti ubrzava kao lud, ali to je tek poslije 80kmph... bio sam ga danas vozio oko 150kmph po obilaznici (imao je jos snage za ubrzati)...

Sutra lakse role, jos ustimavanje karba i boost... pa cemo vidjeti...  :icon_thumright:

Drnda:

--- Citat: Mr J - 02 Ožujak, 2008, 21:38:40 ---
--- Citat: hac - 02 Ožujak, 2008, 15:20:28 ---odlično izgleda,jel pala več test vožnja?zanima me zbog izmjena zadnjeg konusa (koliko sam skužio po postu na SS) koliko če utjecat na perfomance,jer je to uz dužinu najosjetljiviji dio spuha............ja vjerujem da če taj spuh bit killer samo če trebat radit na ostalom djelu setupa.........

--- Kraj citata ---

bas to!

sutra ide detaljnije ustimavanje...

javim rezultate...

Naime, kada se razvrti ubrzava kao lud, ali to je tek poslije 80kmph... bio sam ga danas vozio oko 150kmph po obilaznici (imao je jos snage za ubrzati)...

Sutra lakse role, jos ustimavanje karba i boost... pa cemo vidjeti...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:o :o   :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

black-rox:
150kmh oću đir to ide ko ludo svaka ti dala :icon_thumright:

Mr J:

--- Citat: black-rox - 02 Ožujak, 2008, 23:44:57 ---150kmh oću đir to ide ko ludo svaka ti dala :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma ide svaki sp toliko samo kada se malo postela...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju