Tehnički kutak > Tuning skutera
Mr Jevo
milja180sp:
Bravo velike pohvale ... Rucni rad je najcjenjeniji...bum i ja napravio spuh .....
Mr J:
evo kako to izgleda na motoru...
posto sam auspuh izradjivao po starom i unistenom polini evolutionu kada sam ga isao montirati na skuter morao sam ga jos preradjivati, udaljavati flandju od lonca (po horizontali) za 25mm... uglavnom bijase muke po auspuhu... ali sve je sredjeno i lijepo tandrce, trebat cu lakse rolice jer imam 15.5gr na serijskom variomatu i trebam postelati karburator, trenutno je main jet 122 od stojke...
TheBili:
svaka cast na trudu...
C.L.:
Stvarno moćno izgleda......i ja bi jedan takav :toothy11:
cone4u:
--- Citat: igor.sb - 19 Veljača, 2008, 21:21:11 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 19 Veljača, 2008, 20:57:15 ---jako lijep spuh i svaka cast na trudu,cekamo performanse...jedino sto mislim da ce pucati cesce vec originali,nekako mi varovi na ulijevaju povjerenje tj podsjecaju me na onog lukinog malossi/pm tuning kopiju koji je pucao cesto...al nadam se da tebi nece
--- Kraj citata ---
taj spuh je dan danas ziv, trenutno je kod cone4u na rabu (4. vlasnik)
pucao je dosta na grani, + sto je drale pojacavao i sto je sb replica (goran) pojacavao granu, los je to neki inox bio, uostalom znas i sam kakve su vibracije na big bore
--- Kraj citata ---
je istina, živ je,, ima prdekav zvuk ali se razlika osjeti tek s ac strujom i cilindrom...
tko zna, možda se složi i jedna replika ovog...
mr J respect na poslu... :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju