Tehnički kutak > Tuning skutera

Mr Jevo

<< < (13/15) > >>

Agv46:
E ako kupim tako neshto, dacu ga tebi da mi ga "proshtelash" :D

Mr J:
ja cu poludjeti!!!

danas isao malo stelati karburator i skinem gljivu te onako bas me zanimalo da nesto vidim jer me smetala tromost skutera i imao sam sto vidjeti klipic se dizao malo iznad polovice karburatora, dakle karb je bio otvoren na 3/5 maximalno... naravno, postelao sam sajlu i sada se otvara 95% ali je to potpuno druga stvar!!!

Ubrzanje je zmajsko ali tek od 40kmph, moram jos postelati malo smjesu na 1/4 gasa, danas nisam izlazio na autoput ali malo sam na slavonsku isao od kuce do lesnine i na tom djelu ubrza do 150kmph, nisam ga tjerao vise jer je i vjetar jak a jako je gadno voziti tako male kotace pri toj brzini...

Sutra cu ako me slobodno vrijeme posluzi staviti navigaciju na vjetrobran i mjeriti pravu brzinu i ubrzanje, samo se nadam da cu jos uspjeti postelati taj start...

Inace ono bitno, potrosnja : tu je negdje oko 7L agresivne voznje...

diza od stojadina 130!

pitaNS:
aaajaaaoooj majkoo milaa, znači oni prethodni rezultati su 0...Moraš što pre neki video da vidimo to čudo..

Mr J:

--- Citat: pitaNS - 03 Ožujak, 2008, 17:11:23 ---aaajaaaoooj majkoo milaa, znači oni prethodni rezultati su 0...Moraš što pre neki video da vidimo to čudo..

--- Kraj citata ---

razlika je preocita... bude video nekada, samo ga ja necu snimati... a tesko i da cu ga voziti toliko brzo jer je to rizik... druga je stvar kada ti imas vece kotace i kada imas vecu stabilnost... pri toj brzini je stvarno borba sa vjetrom... mogu potvrditi ljudi koji su toliko vozili skutere, ne mislim na maxije jer to je druga prica mada ni oni nisu toliko stabilni kao motori...

hac:
ajde drago mi je da je proradio spuh po očekivanju,koliko vidim po opisu točno se ponaša kako mi je rekla ekipa što po vani vozi taj spuh,tj da treba znatno preradit cil da bi radilo sve OK,znam da si ti radio po cilindru,al bojim se da neče bit dosta,jer po onom što su mi rekli taj EVO spuh najbolje radi sa stroker 54 mm radilicom i prerađenim cil......a što se tiče vožnje na tim brzinama,moj treker ide malo sporije al na max brzini nije više uopće upravljiv i frka ga je vozit,jedini način za prikočit je pustit gas da brzina spadne na razumnu i onda kočit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju