Tehnički kutak > Tuning skutera
Mr Jevo
neer:
u j****u koji majstor..predobro napravljeno care..jos u serijsku proizvodnju mr jevo performance
Mr J:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 19 Veljača, 2008, 20:57:15 ---jako lijep spuh i svaka cast na trudu,cekamo performanse...jedino sto mislim da ce pucati cesce vec originali,nekako mi varovi na ulijevaju povjerenje tj podsjecaju me na onog lukinog malossi/pm tuning kopiju koji je pucao cesto...al nadam se da tebi nece
--- Kraj citata ---
Zato ja stavljam gume za prigusenje vibracija... vidjet cemo... :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: Mr J - 20 Veljača, 2008, 00:02:07 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 19 Veljača, 2008, 20:57:15 ---jako lijep spuh i svaka cast na trudu,cekamo performanse...jedino sto mislim da ce pucati cesce vec originali,nekako mi varovi na ulijevaju povjerenje tj podsjecaju me na onog lukinog malossi/pm tuning kopiju koji je pucao cesto...al nadam se da tebi nece
--- Kraj citata ---
Zato ja stavljam gume za prigusenje vibracija... vidjet cemo... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Montiraj tako da sve serafe zatezes postepeno kako spuh nebi bio napet nakon montaze. To je preko pola posla kaj se tice sprecavanja pucanja. Jos ak visi na kvalitetno izvedenim selenima...
pitaNS:
u al mi se sviđa ovaj spuh, opako izgleda!
ryder on the storm:
--- Citat: Mr J - 20 Veljača, 2008, 00:02:07 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
samo naprijed :headbang: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju