Tehnički kutak > Tuning skutera
Mr Jevo
180RunNeR:
E Mr J....bi mi mogao dat nacrte i dimenzije od Mr Jeva....pa da sam neš isplaniram....ako nije bad naravno :notworthy: :notworthy:
Mr J:
--- Citat: hac - 19 Veljača, 2008, 06:46:50 ---respekt na poslu......................koja je težina spuha?jel ispao teži od orginalnog?
--- Kraj citata ---
Tu je negdje... malo je tezi ali skroz malo jer je materijal gusci... :icon_thumright:
MARINO:
Stari ti nisi normalan e...svaka cast nemam rijeci :headbang: :headbang: :headbang: :icon_thumright:
..::IVKULJA::..:
jako lijep spuh i svaka cast na trudu,cekamo performanse...jedino sto mislim da ce pucati cesce vec originali,nekako mi varovi na ulijevaju povjerenje tj podsjecaju me na onog lukinog malossi/pm tuning kopiju koji je pucao cesto...al nadam se da tebi nece
igor.sb:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 19 Veljača, 2008, 20:57:15 ---jako lijep spuh i svaka cast na trudu,cekamo performanse...jedino sto mislim da ce pucati cesce vec originali,nekako mi varovi na ulijevaju povjerenje tj podsjecaju me na onog lukinog malossi/pm tuning kopiju koji je pucao cesto...al nadam se da tebi nece
--- Kraj citata ---
taj spuh je dan danas ziv, trenutno je kod cone4u na rabu (4. vlasnik)
pucao je dosta na grani, + sto je drale pojacavao i sto je sb replica (goran) pojacavao granu, los je to neki inox bio, uostalom znas i sam kakve su vibracije na big bore
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju