Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
morini aprilia
Problem je sto taj SF2 ide 82 km/h realne brzine,a moja SR-ka ide 75(90 po satu) i bolji me u startu,a taj sto je njegov SF kaze da mu je samo nov prenos da nista nije dirano xDD,takodje TSDI je mnogo jači od moje Sr-ke(80 km/h realne brzine ide),tako da je ovdje druga prica Mogu li nesto uradit po pitanju ubrzanja,ali za male pare,nisam bas novcima.Mozete dole vidjeti
sve iz fabrike nista dirano
Problem je sto taj SF2 ide 82 km/h realne brzine,a moja SR-ka ide 75(90 po satu) i bolji me u startu,a taj sto je njegov SF kaze da mu je samo nov prenos da nista nije dirano xDD,takodje TSDI je mnogo jači od moje Sr-ke(80 km/h realne brzine ide),tako da je ovdje druga prica Mogu li nesto uradit po pitanju ubrzanja,ali za male pare,nisam bas pri novcima.Mozete dole vidjeti
Mislim da je najbrzi sr 50 ditech gp1...Jel ditech il karb?
serijski iz fabrije je morini srka najbrzato kaj ova se tako vuce nije ni priblizno brza ko moj karb i ko moj bivsi ditek s novim remenom i centralom novom iz ducanato sto se tak vuce od 60 nadalje je krepana centralaovo je serijala ok s pozvakanim centralinim i dosta km al ide ok
sf ide 80 po satu i to na sve jade, jet force ide 75, 80 max... odakle ti uopce usporedjivat apriliu morini s pezoima
Karb kao sto je gore vec navedeno
Znači sudeci po tebi moram promijenit centralnu oprugu da bi bolje isao od 60 nadalje??Je li to znaci da moram samo kupit novu,ali da je za serijalu??
Baci taj sr u smece ako naspram nje serijski SF cupa
Kako mislis drugu oprugu ? Pa meksa od serijske je jedino malossi bijela (kao trebala bi bit malo tvrdja ali je meksa)Pitanje je koliko ti je star remen ? Da ti nije zastropan auspuh ?