Tehnički kutak > Tuning skutera
Laser X Pro
sergej1501:
--- Citat: Nix666 - 16 Lipanj, 2011, 14:36:18 ---gdje si ga kupio?
--- Kraj citata ---
Cilinder.si!
narucio sam preko neta, pa su mi ga poslali u prvo mjesto u Sloveniji od HR granice!
sto se tice reklamacije, malo su me razocarali sa brzinom ali kada sam ostale dijelove narucivao, nakon dan ili 2 su me cekali na posti u Sloveniji!
za reklamacije bi im dao ocjenu 2/3, za ostalo cistu 5!
danc00:
Ja sam također mišljenja da je to izuzetak koji se dogodi u serijskoj proizvodnji, da sad kupiš 5 Lasera ni na jednom to ne bi bilo...
Jednostavno moj primjerak je bil dobar, po performansama i kvaliteti, pa nisam imal potrebu ga rezat da vidim varove, jer je skuter išel odlično s njim!
Nešto je slabiji od Yasunia ali je zato i jeftiniji...normalno!
Jebiga, naletel si na škart, ali nesmeš ga pljuvat jer da je to takva firma kakvom ju smatraš ne bi ti ni uvažili garanciju! Jebiga u masovnoj proizvodnji dogodi se fail, možda je pijan bil varioc ili slično :laughing7: :laughing7:
Glavno da su ti ga reklamirali :icon_thumright:
A i da si dobil dobar primjerak vjerojatno bi bil zadovoljan!
sergej1501:
znam da sam naletio na škart auspuh ali to da su zafušarili na svakom varu je malo previse!
Yasuni je skuplji ali i sam znas zasto je to tako!kvaliteta i performanse su na njegovoj strani! :icon_thumright:
ivanm:
laseri su inače među jeftinijim i auspusima slabije kvalitete... rekao bih najslabije u svojoj klasi.
jest da je ovo stvarno malo previše, al niš čudno kad je laser u pitanju.. to nije ozbiljan sportski spuh za skuter, više je kao dječja igračka izradom.. na stranu performanse, jer po dobrom nacrtu svaki varioc može napraviti vrhunski auspuh.. kvalitetom izrade laser je uvijek bio pri dnu..
danc00:
--- Citat: ivanm - 16 Lipanj, 2011, 15:01:18 ---laseri su inače među jeftinijim i auspusima slabije kvalitete... rekao bih najslabije u svojoj klasi.
jest da je ovo stvarno malo previše, al niš čudno kad je laser u pitanju.. to nije ozbiljan sportski spuh za skuter, više je kao dječja igračka izradom.. na stranu performanse, jer po dobrom nacrtu svaki varioc može napraviti vrhunski auspuh.. kvalitetom izrade laser je uvijek bio pri dnu..
--- Kraj citata ---
Za ovo ne znam di si našel...jer di sam god čital svi su ga hvalili kvalitetom, da je to: "stara i pouzdana firma koja se već dugo godina bavi izradom auspuha i prepoznatljiva je po kvaliteti"...pa me sad ovo malo čudi :icon_scratch:
A i ne razmem ovo "dječja igračka izradom" pa ne znam kak bi trebal spuh izgledati? Je da je lakši od Yasunia(ima kvalitetnije djelove), ali je također kvalitetniji od ZX-a i Reversa! To su spuhovi koje sam imal priliku vidjet, pa kak bi onda ZX-a i Reversa nazval "zvečka" :icon_thumright:
Sve ok, ali malo me čudi da se tak govori o spuhu koji je ok za svoje novce, i kaj je najbitnije zna se da se takva greška more dogodit kod takvih spuhova! Yasuni je skuplji ne samo jer je jači nego valjda imaju i više mjere kontrole proizvoda a i to čini razliku u cijeni...pa se zato skupljem spuhu nemre dogodit da izađe kao škartan iz tvornice!
RUNDA ZA SVE....1000post :headbang: :headbang: :headbang: :cugaa: :cugaa: :zivili: :zivili: :cugaa: :cugaa: :occasion18: :occasion18: :invasion: :invasion: :invasion: :cevapcici: :cevapcici: :cevapcici: :cevapcici: :cevapcici: :pomfrit: :pomfrit: :pomfrit: :pomfrit: :pomfrit: :occasion1: :occasion1: :occasion1: :biker2: :biker2: :bacva: :bacva: :bacva: :bacva: :odlicno: :odlicno: :odlicno: :odlicno: :zubo: :zubo: :zubo: :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju