Tehnički kutak > Tuning skutera

Laser X Pro

<< < (4/4)

Iwo SR Tuono:
opa, ovo je presedan  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ja sam imao lasera i isto tako nikako uštimat itd itd, uglavnom nakraju sam ga dobio sa laganim rolinama i sve skupa sam uspio naštelat da iđe, e majkemi sad kad sam vidio slike išo bi ga razrezat da vidim dal je i kod mene tako ili ne, jer u početku je i mene zajebavo, samo što sam ja naštelavao skuter i išo je ko kuga 3 dana i onda bi išo loše, dakle nije do auspuha bilo kod mene nego nešto drugo. Uglavnom slike su zapanjujuće  :confused5: :confused5: :confused5:
ja sam ga kupio pred dve godine dakle 2009, imao sam ga među prvima u HR ako ne i prvi, izuzetno lagan auspuh i izvana sve izgleda uredno, čak sam i ja gura nutra žicu i to da vidim dal zapinje i sve oke je tad izgledalo  :icon_scratch:

sutra ću ić opet pokušat nešto gurnut unutra da vidim još jednom  :o :o

sergej1501:
najbolje ti je gurnut crijevo iliti šmrk pa ces vidjet! kroz moj nije uspjela proc plasticna vezica jer je rub bio toliko visok da je zapela i nije bilo teoretske sanse da prode dalje!!!
ako imas imalo sumnje u varove, moj savjet ti je da ga odmah otvoris i provjeris situaciju!nemas sta za izgubit, jedino mozes dobit!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju