Tehnički kutak > Tuning skutera
Laser X Pro
ivanm:
mislim da sam čitao negdje da yasuni kad izlazi iz trake prolezi kroz nekakav rengen da se vide svi varovi iznutra, tek tada dobiva štambilj i ide u prodaju..
danc00:
--- Citat: ivanm - 16 Lipanj, 2011, 15:31:28 ---mislim da sam čitao negdje da yasuni kad izlazi iz trake prolezi kroz nekakav rengen da se vide svi varovi iznutra, tek tada dobiva štambilj i ide u prodaju..
--- Kraj citata ---
E pa o tome ti govorim, a to poskupljuje konačan proizvod!
sergej1501:
ja cu napisati da je to firma koja ima velike greske u proizvodnji jer niti jednoj 'renomiranoj' firmi se ne moze dogodit da kod varenja zayebes BAS SVE varove!
ta kontrola proizvodnje cini razliku izmedu pravih i kvaitetnih i onih koji plate web stranicama i ducanima daju vecu maržu na proizvod!
Meni je Matic ( prodavac iz Slovenije) preporucio Laser, a kada sam zvao za reklamaciju, njegov brat ili neki rod mi kaze : Yasuni je daleko najkvalitetniji!
Matic je pravi prodavac,a Alen je posteni prodavac! Radio sam 2 godine u ducanu i ljudima bi iskreno rekao, to je dobro i jeftinije ali ovo je bolje i skuplje i uzmite to, iako je marža na jeftiniji proizvod bila veca i manja je bila zarada!
Znaci, Laser je firma koja nije top klasa po nicemu (niti po cijeni,niti po kvaliteti, niti po omjeru jednog i drugog)!
danc00:
HEhe, nit to niko nije rekel, pa i ja sam znal da je Yasuni daleko bolji kad sam kupoval Laser, mada su neki govorili da je Laser isti po performansama....
Ali nisam imal 200€ za Yasuni pa reko dobar će bit i Laser...i kažem opet ljepo se vidi kod ta dva spuha omjer kvalitete/cijene! Dok ovo kaj si ti dobil za spuh je iznimka i imaš pravo biti ogorčen ;D :icon_thumright:!
Crazy Kuree:
Bezveze sad pljujete po cijeloj firmi, laser je kvalitetniji od leo vince i ostali slabiji auspuha, za varove ne znam dal su na svakom tako ili si ti dobio takav primjerak, nije dosad nitko imao problema sa laserom, uz sve to i ne puca. Normalno da je yasuni br. 1 po svemu, ali je zato i skup
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju