Tehnički kutak > Garaža

moj BaĐo ^^

<< < (7/14) > >>

tomovzo666:
ajd nek si skinuo to,jel stvarno nije izgledalo nikako :toothy9:

ziloryder:
Bome si ga onda dobro diga, svakako uslikaj to da vidimo, zar nije to malo previse :icon_scratch: ja sam svog 3.5-4cm i taman je

Jel tako da je stabilniji sad, bar sam ja tako primjetio na svom

kkihalic:
tomo jesam hh :D
ziloryder , digao sam ja to dosta...budem poslikao da vidiš...sad mi je u planu undertail još napraviti...imam limenu ploču samo da ju odrežem onak kak si mi ti to preporučio :D i ofarbat ju u bijelo da je u kombinaciji sa doljnjim plastikama i mislim da je to onda to....
u vezi držanja ceste...prednji kraj više nejde nikuda dok kočim s prednjom npr. na rosnoj travi...udaljenost auspuha dole je puno puno veća nego prije i nema Boga da zapne igdje...općenito je puno viši...prijatelj ima tamo svoj koji nije dignut i izgleda kao igračka hhh...

tomovzo666:
da vi vidite,bađu sto moj kolega sa posla ima,kupio ga za 100€,pola motora je plavo onak tvornicki a druga polovica je crna,ali crna ko da ju je netko djete iz zajebancije cetkom farbalo,pre smjesno,on ima jedno 110kg a visok je negdje oko 165,mozete zamislit kak izgleda na njemu,platio ga 100€ a vec je ugruvo sigurno 200€ u njega,svak tjedan neki klinac,te nece da upali,pa klip i karike,te karburator te ovo te ono,kazem ja njemu koliko si para vec ugruvao u njega,mogao si za te pare kupiti nekog talijana 10-12god starog i bolje bi prosao nego sa ovim,kaze on jbg,zaj#bo sam se,ali neka na greskama se uci,ovaj ce ponovno cjelog pofarbati i sredit da bude tip top i ostaviti ce ga sinu,a sebi ce uzeti nekog talijana

ziloryder:

--- Citat: kkihalic - 20 Lipanj, 2011, 00:56:56 ---tomo jesam hh :D
ziloryder , digao sam ja to dosta...budem poslikao da vidiš...sad mi je u planu undertail još napraviti...imam limenu ploču samo da ju odrežem onak kak si mi ti to preporučio :D i ofarbat ju u bijelo da je u kombinaciji sa doljnjim plastikama i mislim da je to onda to....
u vezi držanja ceste...prednji kraj više nejde nikuda dok kočim s prednjom npr. na rosnoj travi...udaljenost auspuha dole je puno puno veća nego prije i nema Boga da zapne igdje...općenito je puno viši...prijatelj ima tamo svoj koji nije dignut i izgleda kao igračka hhh...

--- Kraj citata ---

aj, poslikaj bas me zanima :icon_thumright: Vjeruj mi kad krenes radit undertail, odustat ces ko i ja, jednostavno nemam volje, a amortizer sam jedva nabio na distancer tako da bi mi tribalo cili dan da sa skinem i stavim, onda sam odusto, nek šprica kolko oce  :toothy12:

Tako je nit struze, nit klizi, sad se tek moze nazvat motor a uzto je i lipsi :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju