Tehnički kutak > Garaža

moj BaĐo ^^

<< < (6/14) > >>

balicdim:
Gledam, ali slika mi je velika, loša rezolucija monitora na poslu, i dok skrolam gore/dolje/lijevo/desno na prvo sam pomislio da je riječ o Derbi Boulevard ali kad sam otvorio drugu sliku kad ono Baotijaner, nije loš styling za te pare, ali kao što je već neko prokomentirao "o ukusima se ne raspravlja"
Mogu ti dat prijedlog ako nisi neki najt rajder da si kupiš H4 SMD 68Led sijalicu (ebajo 30ak kn), ja sebi još davno to kupio za stari skut ali mi je zbog lećastog fara katastrofalno loše osvjetljavalo, pa sam stavio na dugo a na kratko vratio normalnu H4
Uglavnom, pajdi (kolegi s posla/čitaj preko 45godina) dam tu sijalicu, i on ju ugradi u svog baotijanera (nešt je prčko po kablovima i spojio) i izgleda odlično, kao da je uguro ksenonku, jedino je na tehničkom morao vratit originalnu jer nebi prošo, i uz sve to (preko ebaje) naručio je led svjetla za štop svjetla, žmigavce, prefabao ga je u neku bijelu boju (bio kompletno crn), sad kupuje neki homemade dashboard, svašta nešto, danas idem do njega pa ću ga uslikat, možda ti da ideju što bi mogao još na svom doradit

Go-Go RUNNER:

--- Citat: kkihalic - 18 Lipanj, 2011, 01:54:35 ---a onda ti i tak dobro ispalo...zato kaj si sa izolirom ljepio...ovo ti nije toliko gipko i nemreš toliko savijati...trebaš vidjeti to pa ćeš znati o čemu pričam...
ovo moje drži već 3 tjedna i nema naznake da će popustiti :D

--- Kraj citata ---

Moli Boga da šta prije popusti... i naljepi to kako trebaa  :toothy3:

ziloryder:

--- Citat: balicdim - 18 Lipanj, 2011, 08:53:40 ---Mogu ti dat prijedlog ako nisi neki najt rajder da si kupiš H4 SMD 68Led sijalicu (ebajo 30ak kn), ja sebi još davno to kupio za stari skut ali mi je zbog lećastog fara katastrofalno loše osvjetljavalo, pa sam stavio na dugo a na kratko vratio normalnu H4

--- Kraj citata ---

A kako ta smd ledica, baca svjetlost u daljinu, jel isto kao i obicna ili malo slabije, i svakako probaj uslikat da vidimo kojekakvu ideju il nesto :icon_thumright:

kkihalic:
moze balicdim samo baci ti koju sliku ;)

kkihalic:
da vam dušu olakšam da sam skinuo ono sa kotača i neću niti ljepiti više...probao sam naljepiti kako treba ali stvarno je teško i nemože se "poprave" naljepiti...

i još jedna novost : vratio sam filter jer mi previše troši za moje potrebe sa gljivom...i podignuo sam ga još poprave tako da sad izgleda kao da ima 125 ccm hh , frend mi iza sjedi koji je visok negdje 175 cm i nemre nogama do poda...ja imam malo duže noge pa mi paše :D
sad još kombiniram aparat za varenje da si produžim nogicu...pošto sam skinuo centralnu jer mi smeta...
eto slike mislim da ću idući vikend staviti kad idem na vikendicu ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju