Tehnički kutak > Garaža

moj BaĐo ^^

<< < (8/14) > >>

kkihalic:
ja sam isto moj platio 500 kn...nije regan ni niš ima papire i to je to...u njega ak sam dao 200 kn materijala jer je farban 2 puta i remen kupio i rolice...gljivu mi je frend dao...cijelu elektriku sam kupio od člana sa foruma za 20 kn ;) i tako...krpa se okolo xD

ziloryder , ja imam i alata i svega i što je još bitnije VOLJU tako da ću napraviti to makar mi trebalo tjedan dana hhh...ja sam s mojim zadovoljan sad pali i vozi...ujutro kurblam 3-4 puta i upali a ovako inače iz prve ;)

balicdim:
žao mi je ali nemogu stavit slike od SMD osvjetljenja ali pajdo mi je dao linkove sa baje što je uzeo, cijene preračunajte sami
za žmigavce / upotrebljivo i za štop svjetlo (kod nas u OS komad 50kn)
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280668209830&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

za far je uzeo SMD 68 LED (ima i SMD102 potpuno isto ništa jače svjetlo, sad je naručio SMD H7 18LED, neka nova kombinacija, pa ćemo vidit kad stigne)
http://cgi.ebay.com/Car-68-LED-SMD-H4-Xenon-White-Bulb-Fog-light-Headlight-/190511052288?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c5b57f600

--- Citat: ziloryder - 18 Lipanj, 2011, 13:03:41 ---A kako ta smd ledica, baca svjetlost u daljinu, jel isto kao i obicna ili malo slabije, i svakako probaj uslikat da vidimo kojekakvu ideju il nesto :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jako je loša ako imaš leću u faru (barem je kod mene tako bilo čak su se vidjele kockice SMD-a na faru dok je radilo svjelo), prvenstveno je namjenjena kao maglenka znači jaka je, on je na svom baotianu nakon tehničkog stavio H4 (normalnu) pa mu je počela topit far, skinuo ju je, vratio smd i skurio 80% sijalice (kako i zbog čega nemam pojma) tako da ništa od slika

kkihalic:
onda izgleda da bolje to ne stavljati hhh

kkihalic:
evo mjerio sam koliko sam ga podigao : punih 14 cm :)

Infernus:
jel ti smetaju oblaci za oči dok se voziš?  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju