Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh i gljiva
Crazy Kuree:
u mene je prije bilo kad sam tek stavio gljivu na serijalu do 45 je čupo ko lud puno bolje već sa airboxom a od 45 se uguši i posve sporo ide kazaljka i trokira ko lud što se čuje po zvuku a isto tak ak držim pola gasa od 45 ne trokira samo se malo bolje se penje kazaljka i opet dam gas do kraja uguši se i kazaljka počne padat a logično da kad krećeš treba više benzina da pookrene stroj a sad za ovo zašto je tak neznam baš točno al koda je bitno (staviš veću diznu i riješen problem i to šta je lijepio mogo je stavit diznu za 5 brojeva veću i slobodno skinit traku)
Emperor:
evo ovako dizna do sada nije bila 70 nego 85 i evo sinoc sam stavio 92 i malo digao traku i isti k**ra* opet ga gusi.....onda sam vratio trkau s gljive i nastelao smjesu na 1.5 i opet ide kao prosli put a u zadnje vrijeme mi se znalo jos desavati da skuter ide punim satom a sad kako sam stavio vecu diznu i vratio traku ideo ono 90,95.....dali mozda ne treba jos malo nastelati karb??
Hrga:
Provjeri da ti nevuce falsh zrak
Emperor:
--- Citat: Hrga - 29 Veljača, 2008, 12:02:59 ---Provjeri da ti nevuce falsh zrak
--- Kraj citata ---
A neznam jer sad mi ne ide preko 85 a prije s manjom diznom je isao vise i nekad punim satom....da mozda jos malo otvorim gorivo ili onaj drugi saraf jer ovako mi je sve na 1.5 kruga
Crazy Kuree:
koliko prije jel prije štelovanja ili prije? ak misliš prije to ti je do remena i rolica šta ne ide ko prije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju