Tehnički kutak > Tuning skutera

Spuh i gljiva

<< < (15/17) > >>

speed:

--- Citat: Emperor - 29 Veljača, 2008, 15:12:52 ---
--- Citat: Hrga - 29 Veljača, 2008, 12:02:59 ---Provjeri da ti nevuce falsh zrak

--- Kraj citata ---
A neznam jer sad mi ne ide preko 85 a prije s manjom diznom je isao vise i nekad punim satom....da mozda jos malo otvorim gorivo ili onaj drugi saraf jer ovako mi je sve na 1.5 kruga

--- Kraj citata ---

ne mozete stelat dotok goriva s tim sarafima,pa u svakoj temi isto pitanje,taj saraf ti je do 1/4 gasa i on kad je jace otvoren klipic se prakticki iskljuci,a drugi je za omjer smjese zraka i goriva,on ti ne igra bas preveliku ulogu, dotok goriva se stela diznama

SlowRider:
Ma gljiva je za one koji rade malo km i tunere koji znaju sa gljivom

Drnda:

--- Citat: Emperor - 29 Veljača, 2008, 15:12:52 ---
--- Citat: Hrga - 29 Veljača, 2008, 12:02:59 ---Provjeri da ti nevuce falsh zrak

--- Kraj citata ---
A neznam jer sad mi ne ide preko 85 a prije s manjom diznom je isao vise i nekad punim satom....da mozda jos malo otvorim gorivo ili onaj drugi saraf jer ovako mi je sve na 1.5 kruga

--- Kraj citata ---
Jesi li ti u ovu nedjelju doma, mozda bi se ja moga malo i zaletit do tebe,ako vrime bude lipo :icon_thumright:

Emperor:
A sta mislite da jos malo odvijem sarafe posto je sad veca dizna pa da vise pustim goriva? ili da vratim airbox? oce li sa njim ici bolje posto je veca dizna i jos je airbox otvoren

vpucko:
de vrati staru diznu nazad i airbox i gotovo :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju