Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh i gljiva
speed:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Veljača, 2008, 12:56:51 ---
--- Citat: replcnt - 09 Veljača, 2008, 12:48:01 ---
--- Citat: speed - 09 Veljača, 2008, 12:42:44 ---
--- Citat: pitaNS - 09 Veljača, 2008, 12:24:49 ---karb definitivno treba poštelovati kad se stavi gljiva..
Evo ja juče probao, stavio e5 na serijski karb gurter 17.5 sa serijskom diznom 55 i upalio, čupa kao lud na startu al čim sam ubrzao do 15 kmh već je izgubio snagu (ostao bez benzina)..
može se to naštelovati ubeđen sam...
--- Kraj citata ---
jedino vecom diznom,imao i ja taj problem,tebi treba dizna 70-78 koju nadjes
--- Kraj citata ---
kak ja nisam moro stavljat veću diznu, lol, stavio i motor se isto gušio, zatvorio dotok zraka malo i eto ga, ddd
--- Kraj citata ---
Pa to ti je ko klackalica - da bi ju nivelirao, mozes na jednu stranu dodati, a mozes i na drugoj oduzeti, rezultat je isti.
Jedino sto u slucaju motora nema smisla smanjivati protok zraka jer se gljiva i stavlja zato da bi imao vecu kolicinu zraka koju onda podebljas sa viskom benge i tako imas vise smjese u cilindru.
--- Kraj citata ---
evo alfa je lijepo to srocio,i sta je najvaznije tocno
replcnt:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Veljača, 2008, 12:56:51 ---
--- Citat: replcnt - 09 Veljača, 2008, 12:48:01 ---
--- Citat: speed - 09 Veljača, 2008, 12:42:44 ---
--- Citat: pitaNS - 09 Veljača, 2008, 12:24:49 ---karb definitivno treba poštelovati kad se stavi gljiva..
Evo ja juče probao, stavio e5 na serijski karb gurter 17.5 sa serijskom diznom 55 i upalio, čupa kao lud na startu al čim sam ubrzao do 15 kmh već je izgubio snagu (ostao bez benzina)..
može se to naštelovati ubeđen sam...
--- Kraj citata ---
jedino vecom diznom,imao i ja taj problem,tebi treba dizna 70-78 koju nadjes
--- Kraj citata ---
kak ja nisam moro stavljat veću diznu, lol, stavio i motor se isto gušio, zatvorio dotok zraka malo i eto ga, ddd
--- Kraj citata ---
Pa to ti je ko klackalica - da bi ju nivelirao, mozes na jednu stranu dodati, a mozes i na drugoj oduzeti, rezultat je isti.
Jedino sto u slucaju motora nema smisla smanjivati protok zraka jer se gljiva i stavlja zato da bi imao vecu kolicinu zraka koju onda podebljas sa viskom benge i tako imas vise smjese u cilindru.
--- Kraj citata ---
da, upravo to što si reko, sam recimo ak smanjiš dotok zraka onda isti k ko i airbox, samo ljepše izgleda.
Crazy Kuree:
dobro je ko more tak da ne mjenja diznu al to slabo u koga more jedino ak je seriska dizna nešto veća. za 17.5 i e5 moreš stavit slobodno do 85 diznu
igor.sb:
--- Citat: replcnt - 09 Veljača, 2008, 12:48:01 ---kak ja nisam moro stavljat veću diznu, lol, stavio i motor se isto gušio, zatvorio dotok zraka malo i eto ga, ddd
--- Kraj citata ---
vozio sam se i ja jedno mjesec dana na serijali sa zicanom gljivom, karb netaknut..tu i tamo se znao zagusiti, slabije je palio..al glavno da sam ja bio sretan zbog zvuka :angry7: :angry7:
i kad su mi se obasnile neke stvari odma sam ju skinuo :icon_thumright:
nije stvar u tome da se motoru da vise zraka, da smijesa bude eksplozivnija da bolje ide ko fol, stvar je u tome da mu das vise smjese u cilindar..isto ovo ko sto je alfa rekao
tebi bi svakako bilo zdravije da uguras 10brojeva vecu diznu kako bi mu nadomjestio taj visak benge u smijesi
ti neces osjetiti gusenje kao sto ga ni ne sojetis, al cilindar osjeti, dajes mu zrak, stvaras mu vecu temp. povecavas mu rizik od zaribavanja bla bla
:icon_thumright:
Drnda:
A zasto onda emperoru npr. sa otvorenom gljivom(bez izolirke) kad se drzi puni gas zagusi ga pri 35 kmh. a kada se da do 2/3 gasa vuce normalno do nekih 75 kmh? poslije toga smo navili onaj saraf za ugađanje ler gasa na 1,5 od kraja(samo malo veci od normalnog mu gasa na leru), te smo mu isto saraf za bengu stavili na 1,5 od kraja, malo smo oblijepili gljivu, te mu sada ne trokira i na njemu sam isao preko 80kmh. (vise nisam htio jer me bura htjela odnijeti sa skuta od siline) :angry7: ...
Zna li netko objasnjenje ??????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju