Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh i gljiva
replcnt:
--- Citat: Crazy Kuree - 09 Veljača, 2008, 02:07:52 ---pa imaš i gljive za serijale,neke lijeve marke... stavi e5 il et sa manje prozračnu rms gljivu na 12 na kojoj nije dirana dizna ni ništa pa vidi da neš trebat ništa štelovat nisu svi kreteni pa da izmišljaju da im gljiva ne ide na ne diranom karb. a i umene je tak bilo na 12 samo kad sam ga vozio tak ugušenog oko tjedan dana po njiva i onda se gljiva zaprljala i išo je kako treba hahhaa al isti k... kad je očistiš
--- Kraj citata ---
hahaha, kad se zaprlja onda ok, lol, ccc :toothy12:
pitaNS:
karb definitivno treba poštelovati kad se stavi gljiva..
Evo ja juče probao, stavio e5 na serijski karb gurter 17.5 sa serijskom diznom 55 i upalio, čupa kao lud na startu al čim sam ubrzao do 15 kmh već je izgubio snagu (ostao bez benzina)..
može se to naštelovati ubeđen sam...
speed:
--- Citat: pitaNS - 09 Veljača, 2008, 12:24:49 ---karb definitivno treba poštelovati kad se stavi gljiva..
Evo ja juče probao, stavio e5 na serijski karb gurter 17.5 sa serijskom diznom 55 i upalio, čupa kao lud na startu al čim sam ubrzao do 15 kmh već je izgubio snagu (ostao bez benzina)..
--- Kraj citata ---
jedino vecom diznom,imao i ja taj problem,tebi treba dizna 70-78 koju nadjes
replcnt:
--- Citat: speed - 09 Veljača, 2008, 12:42:44 ---
--- Citat: pitaNS - 09 Veljača, 2008, 12:24:49 ---karb definitivno treba poštelovati kad se stavi gljiva..
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
kak ja nisam moro stavljat veću diznu, lol, stavio i motor se isto gušio, zatvorio dotok zraka malo i eto ga, ddd
3alfa3:
--- Citat: replcnt - 09 Veljača, 2008, 12:48:01 ---
--- Citat: speed - 09 Veljača, 2008, 12:42:44 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
kak ja nisam moro stavljat veću diznu, lol, stavio i motor se isto gušio, zatvorio dotok zraka malo i eto ga, ddd
--- Kraj citata ---
Pa to ti je ko klackalica - da bi ju nivelirao, mozes na jednu stranu dodati, a mozes i na drugoj oduzeti, rezultat je isti.
Jedino sto u slucaju motora nema smisla smanjivati protok zraka jer se gljiva i stavlja zato da bi imao vecu kolicinu zraka koju onda podebljas sa viskom benge i tako imas vise smjese u cilindru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju