Tehnički kutak > Tuning skutera

Spuh i gljiva

<< < (11/17) > >>

Crazy Kuree:
Jest da je se može reć da je to gljiva na serijali al pola serijala je na 12 što je puunnoo teže napravit sa gljivom dok sa 17.5 i nije neki baš problem. a lijepi koliko oš nema smisla moreš cijeli dan lijepit različita područja kad nemore se nikad napravit da ide kako treba ak nemoreš diznom sredit to da se ne guši il trokira sa trakom nema smisla probavat naštelovat probavo sam ja to... a sad to da kupi prašinu a et mnogi se vožaju na mhr team i jačim bez ikakvog filtera bolje išta već ništa a to et neznam sam koliko bi skratilo život ta žičana gljiva možda za 5% i to ako bitno da filtrira a nebi baš reko da to tak kupi prašinu pogotovo ak je čistiš svaki tjedan tj ako se po gradu vožaš tu se nema šta filtrirat puno a et tu je spužvana gljiva koja po meni isto filtrira ko i airbox ima čak deblji sloj spužve. to ti je sve ko voli nek izvoli moja teorija je da je airbox shit pogotovo kod onih koji imaju due+ sa airboxom  :laughing9: :laughing9: tu izgube punooo na performancama

replcnt:

--- Citat: Crazy Kuree - 09 Veljača, 2008, 01:22:27 ---Jest da je se može reć da je to gljiva na serijali al pola serijala je na 12 što je puunnoo teže napravit sa gljivom dok sa 17.5 i nije neki baš problem. a lijepi koliko oš nema smisla moreš cijeli dan lijepit različita područja kad nemore se nikad napravit da ide kako treba ak nemoreš diznom sredit to da se ne guši il trokira sa trakom nema smisla probavat naštelovat probavo sam ja to... a sad to da kupi prašinu a et mnogi se vožaju na mhr team i jačim bez ikakvog filtera bolje išta već ništa a to et neznam sam koliko bi skratilo život ta žičana gljiva možda za 5% i to ako bitno da filtrira a nebi baš reko da to tak kupi prašinu pogotovo ak je čistiš svaki tjedan tj ako se po gradu vožaš tu se nema šta filtrirat puno a et tu je spužvana gljiva koja po meni isto filtrira ko i airbox ima čak deblji sloj spužve. to ti je sve ko voli nek izvoli moja teorija je da je airbox shit pogotovo kod onih koji imaju due+ sa airboxom  :laughing9: :laughing9: tu izgube punooo na performancama

--- Kraj citata ---

i ko kaže da se gljiva nemože namjestit na serijalu,pfff, kak sam ja fino naštimo, imam karb 12 i ništa veča dizna, i sve fino vrti

Crazy Kuree:
pa imaš i gljive za serijale,neke lijeve marke... stavi e5 il et sa manje prozračnu rms gljivu na 12 na kojoj nije dirana dizna ni ništa pa vidi da neš trebat ništa štelovat nisu svi kreteni pa da izmišljaju da im gljiva ne ide na ne diranom karb. a i umene je tak bilo na 12 samo kad sam ga vozio tak ugušenog oko tjedan dana po njiva i onda se gljiva zaprljala i išo je kako treba hahhaa al isti k... kad je očistiš

ivanm:

--- Citat: dino_sk - 08 Veljača, 2008, 22:46:32 ---sve je to u redu a jel meni zna ko rec zas meni skut nece preko 60 a ima snage za dalje,variomat???cdi???

--- Kraj citata ---
variomat na kraju konusa ima jedan zub od cca 1.5 mm koji treba oprezno pobrusiti da se polutke mogu sastaviti do kraja..

dino_sk:

--- Citat: ivanm - 09 Veljača, 2008, 10:45:18 ---
--- Citat: dino_sk - 08 Veljača, 2008, 22:46:32 ---sve je to u redu a jel meni zna ko rec zas meni skut nece preko 60 a ima snage za dalje,variomat???cdi???

--- Kraj citata ---
variomat na kraju konusa ima jedan zub od cca 1.5 mm koji treba oprezno pobrusiti da se polutke mogu sastaviti do kraja..

--- Kraj citata ---

aha to cu danas skinut pa pobrusiti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju