Tehnički kutak > Tuning skutera

Spuh i gljiva

<< < (8/17) > >>

igor.sb:
odo i ja sutra kupit gljivu, ajmo svi sutra pokupovat gljive, tko vec ima nek kupi jos jednu  :drunken_smilie:

:icon_thumright:

speed:
moze meni jedna mallosijeba e5,nek se nadje kad ova odapne ;D

pitaNS:

--- Citat: igor.sb - 08 Veljača, 2008, 18:45:50 ---odo i ja sutra kupit gljivu, ajmo svi sutra pokupovat gljive, tko vec ima nek kupi jos jednu  :drunken_smilie:

:icon_thumright:

--- Kraj citata ---

he,he,he,he :laughing7: :laughing7:

dino_sk:
nisam mogo izdrzat da nemjerim brzinu krajnja je ostala ista 60 jel bi to sada moglo biti do variomata ili do cdi-a  oni vjerojatno blokirani,vario je serijski,skuter ima snage, ko lud povlaci do 60 i onda tu stane,bleji čuje se da ima snage al neide vise od 60(mjereno autom)da ga jebes,na njemu je trenutno zx,žuti federi kvacila sto sam dobio uz spuh,3,5g rolice,gljiva,dizna 82,karb je nastelan kak treba ne trokira ni nista......

dino_sk:

--- Citat: dino_sk - 08 Veljača, 2008, 14:55:48 ---evo danas sam isao mjeriti brzinu s autom dok je zx i dizna serijska 52  bila na njemu isao je 77 ,a nakon sto sam stavio gljivu i diznu 74 postelavo i jebavo se karbom 3 dana brzina max sada iznosi 60km/h sto je jos jednom potvrdilo da netreba stavljat gljivu na karburator 12-icu,nego tek sa 17,5 jer se ovako nista nemoze dobit osim zvuka koji je jos jednom ponavljam prejeben i svi se okrecu za vama kad idete gradom,ali danas vracam airbox nazad i staru diznu 52

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju